Sıfır Motor Alınırken Dikkat Edilecek Hususlar

Etkili bir başlık olacağını düşünüyorum başlık benzeri varsa iptal edebiliriz :) Motor almaya karar verdiğim 5-6 aydır sürekli bu forumdayım ve bir çok şey öğredim. Felsefik olmak gerekirse hiç bir şey öğrenmedim...

2-3 haftaya kısmetse taksitle CBR 250 almayı düşünüyorum...

Sıfır alacağım ilk alırken nelere dikkat etmeliyim

Borusanda bile düşmüş BMW nin satıldığını birebir biliyorum bu tarz şeyler olabilir mi ?

1-2 kişi paylaşmıştı kasadan çıkışını öyle mi gelir ?

Anlaştık aldık diyelim direkt çıkartabiliyor muyuz yoksa ruhsat plaka vs işlemleri için bekliyor muyuz ?

Bildiğiniz taksitle istanbulda alabileceğim honda bayisi var mı ? Güler yüz benim için önemli

Eklemek istedikleriniz varsa sevinirim şimdiden teşekkürler :)

KTM 200 lükleri sanırım biraz daha pahalı uygun alabilme ihtimallerimiz var mı sıfır ürünleri ? Arabalarda oluyor genelde bayiden bayiye değişiyor

İlk motorun olacaksa bence ikinci el almanda fayda var hatta mümkünse yana yatmış olanlarından al yani üstünde bi kaç çiziği olsun :) sonra motoru devircem granajı çizelecek endişesi taşımazsın... tabi bu benim kendi görüşüm

İlk motorun olacaksa bence ikinci el almanda fayda var hatta mümkünse yana yatmış olanlarından al yani üstünde bi kaç çiziği olsun :) sonra motoru devircem granajı çizelecek endişesi taşımazsın... tabi bu benim kendi görüşüm

Hocam ailem sıfır istiyor zaten motoru pek yatırma derdim olmaz sıkınt yaşamıyorum bir de ikinci elde genelde peşin ve hiç ikinci el motr bilgim yok araba olsa tamam :)

valla cbr 250 sıfırı sana 10.800 tl plaka ruhsat derken 11.200 filan tutar ikinci el alırsan kışın rahat 8 bine temiz bulursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar