sıfır motor 7 km de normal mi

normal evet.. 3 tane sıfır araba aldım hiç biri 0 da değildi.. hatta sonuncusu 30 km falandı.. şimdiki motorum sandıktan yanımda çıkarıldı. yanlış hatırlamıyorsam o bile 0 km de değildi.. olabilir deneme sürüşleri yapılmıştır vs... bence sıfır demek fabrikadan çıktı ilk sen oturuyosun demek değil..

3 tane motor aldım 3 üde sıfır km deydi, 2 tvs Apache, 1 Çinli, hepside serviste fabrika çıkışı geliyor ve toplanıyor, alırkende aküler şarj edilip teslim ediliyor.

Araba ile motorsiklet aynı olmaz arabalar limanda gemiye yükleme tahliye için çalıştırılır motorlarda öyle bir şey yok ben limanda çalışıyorum arabaların bazılar 10 km ye kadar çıkıyor ama motorlar limanda konteyner içinde kapalı kutu olarak ve parça halinde geldiği için motorun 0 da olması lazım büyük bi ihtimal birisi almak için sipariş vermiştir bi sıkıntı olup alamamıştır bu yüzde km yazmış olabilir

Motor kutu koli ambalaj içinde ise sıfır km olması gerekir..

Montajli ise hergun depo dükkan önü konulması içeri alınması zamanla km yapar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şöyle oluyor bazı satıcılarda markalarda.servis ile showroom farklı yerlerde oluyor.tabiki önce servise gidiyor orda kutudan açılıyor daha sonra sürülerek satış mağazasına getiriliyor.kamyonete konmaktansa 4er 5er kişi binip binip götürüyorlar.

normal evet.. 3 tane sıfır araba aldım hiç biri 0 da değildi.. hatta sonuncusu 30 km falandı.. şimdiki motorum sandıktan yanımda çıkarıldı. yanlış hatırlamıyorsam o bile 0 km de değildi.. olabilir deneme sürüşleri yapılmıştır vs... bence sıfır demek fabrikadan çıktı ilk sen oturuyosun demek değil..

Ne içtiysen banada ver bilader sen..

alkol veya her hangi bir uyuşturucu madde kullanmıyorum BİLADER... neyi beğenmedin BİLADER?

sırf yazı yazmak için yorum yapanlar varya onlara ayar oluyorum.. tarza bak, yoruma bak...

Arabayı bilmemde, motora sıfır diyorsun ya nerede gördün km yapılmış bir motorun sıfır olduğunu ? Ona ithafen yazdım.. varsa doğru bildiğin buyur yaz.. yoksa yanlış yönlendirme

Arabayı bilmemde, motora sıfır diyorsun ya nerede gördün km yapılmış bir motorun sıfır olduğunu ? Ona ithafen yazdım.. varsa doğru bildiğin buyur yaz.. yoksa yanlış yönlendirme

O kafadaysanız gidin fabrikada çalışın. Çünkü 200-300 metre bile olsa test etmek zorundalar. Belli bir hıza çıkıp frenleri, vitesleri denemeleri lazım. Adam yanlış yönlendirme filan yapmamış. Arabalarda bu testler daha uzun sürebiliyor.

Yankee haklı.

iyi okursan yorumumda ne yazmışım 'motoru yanımda sandıktan çıkardılar, o bile 0 km de değildi yanlış hatırlamıyorsam' yazmıştım.. yanlış hatırlama payımıda belirtmişim.. velev ki yanlış hatırladım yada doğrusu böyle olabilir şuan bilemiyorum.. bundan yola çıkarak benim kafamda sorunlar olduğunu mu çıkardınız? yani madde bağımlısı olduğumu mu anladınız :) gülüyorum ne diyim.. yaş 39 ama daha sigara bile içmedim hayatımda..

neyse konuya dönelim.. yanlış hatırlamıyorsam 5-6 tane 0 motor aldım sanırım.. bazıları 1-2 km deydi çünkü bayii ile servis arasında gidip geliyordu sanırım ondan da olabilir..

maksat zaten yardımcı olmak yoksa neden bile bile yanlış yönlendirelim soru soran kişiyi, değil mi?

kavgaya yakıp yıkmaya bozmaya aksilik çıkarmaya meraklı bi toplumuz sormaz olaydım yine tartışma çıkmış

Muhabbet şimdi buradan siyasete geçerse hiç şaşırmam �� :) :) Forum iyice cortladı. Herkes birbirine giydirmeye laf atmaya gelmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar