Sıfır CBR 500 R alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, motosikleti yükseltmek istiyorum fakat nakit olarak elimde çok bir miktar yok. Şu an CBR 500 R, 450 SR ve Aprilia RS 457 düşünüyorum. Fakat fiyat farkları 450 SR ile çok fazla. Bu fiyat aralığında düşünebileceğim başka motorlar var mı? Taksit vs olması benim için önemli.

sr ı boşver. eğer seneye satmayı düşünmüyorsan aprilia da alınabilir, ancak honda daha mantıklı bir seçenek olur şu an. her servis ağı hem de kolay alınıp satılabilmesi açısından.

sr ı boşver. eğer seneye satmayı düşünmüyorsan aprilia da alınabilir, ancak honda daha mantıklı bir seçenek olur şu an. her servis ağı hem de kolay alınıp satılabilmesi açısından.
Ara geçiş motoru olarak düşünüyorum şuan,seneye değil ama belki iki sene sonra satıp yeni bir motor almayı düşünüyorum, aklımda Triumph RS 765 var.

1 2 sene sonra satılcak ise ben sr öneririm hem parça sorunu hemde usta sorunu yavaş yavaş halloluyor ama tabi başı çok ağrıyanda oluyor daha 1 2k sorun yapa bilen bi motor kafam ağrımasın dersen honda al aprilla alsan satması çok zor olur 2. El japon gurubundan cbr al sıfır fiyatı çok gereksiz pahalı yükseltilecek ise ben 2. El alırdım.

taksitle alınacaksa honda cbr 500r da 250.000 TL ye 12 ay taksit görünüyor, ancak 582.000 TL liste fiyatından indirim yaparlar mı onu bilemem. ikinci elde 450-500 bin liraya düşük km cbr 500r mevcut.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Voge 525 RR'ı da bir incelemenizi tavsiye ederim. Muhtemelen taksit, maksit yapıyorlardır. Cbr 500R benim bu sınıfta en güvendiğim motordur. Aprilia Rs 457'den de gol yiyen duymadım.

Motosikleti
İki Teker Havada
Voge 525 RR'ı da bir incelemenizi tavsiye ederim. Muhtemelen taksit, maksit yapıyorlardır. Cbr 500R benim bu sınıfta en güvendiğim motordur. Aprilia Rs 457'den de gol yiyen duymadım.

Aynen öyle
Sınıfının lideri bu özelliklerde bu fiyata rakibi de yok

taksitle alınacaksa honda cbr 500r da 250.000 TL ye 12 ay taksit görünüyor, ancak 582.000 TL liste fiyatından indirim yaparlar mı onu bilemem. ikinci elde 450-500 bin liraya düşük km cbr 500r mevcut.
Bayiler farklı fiyat veriyor diye duydum ama gidip bakmakta fayda var.

Voge duydum fakat çevremde de hiç kullanan yok, CF'ye göre ne gibi avantajları var?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Geçtiğimiz yaz Honda test günlerinde CBR500R epey hoşuma gitmişti, oturuşu da güzeldi. Motor bloğu zaten kendini ispat etmiş ama bu paralar bu motorlara çok arkadaş

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Voge duydum fakat çevremde de hiç kullanan yok, CF'ye göre ne gibi avantajları var?
A2 uyumlu diye satışta ama bg'nün 50 üzerinde olduğunu duymuştum, şehir efsanesi mi bilemem. Son hızda Cbr 500 ve 450 Sr'dan yüksek olduğunu izlediğim bir video var. En nihayetinde bu da tırto bir firma tarafından buraya getiriliyor ama ben Vode'den gol yiyen çok fazla kişi görmedim.

Merhaba. Eğer ruhsatında 35 kw üstü ise(ki sitesinde yazana bakılırsa öyle olacak) A2 uyumlu olmaz bilginize. @tommygun abi ilginç şekilde aynı bloğa sahip diğer motorlarını 47 beygirde sınırlamışlar sanırım a2 olsun diye ama bu modelde beygir yüksek gözüküyor. Belki enjeksiyon haritalaması yaptırıp diğerleri de bu kademeye getirilir.

Ömürlük kullanacak da olsan ileride satacak da olsan honda hondadır. Satarken fiyatı bir tık düşük yazarsın satılır. 450sr 50 taksit yapsa da alınmaz. Her gün bir rezillik yaşatıyor millete. Vogeyi de satarken ya çok bekletir ya da çok fiyat kırman gerekir.

tabi ki her bayi farklı fiyat verebiliyor. önce telefonla sor, olmadı gidip bayilerde pazarlık yap. ancak çin malı motor alma, hevesin kırılır. cbr içine sinerse al geç, fazla düşünme, ancak aklım aprilia da kalır diyorsan onu bi dene, denemeden alma.

Motosikleti
aprilia rs457
cbr 500 daha mantıklı hem ilerde satması daha kolay olur. bende rs457 var. cbr 500 youtube videolarında yorumlarda ağırlığı yüzünden hantal olarak (şehiriçi) çok eleştrildiği için vazgeçmiştim. aslında tam benlikmiş çünkü aşırı rüzgarlı fırtınalı bir yerde yaşıyorum rüzgarın savurma etkisini daha az hisseder cbr500

cbr 500 daha mantıklı hem ilerde satması daha kolay olur. bende rs457 var. cbr 500 youtube videolarında yorumlarda ağırlığı yüzünden hantal olarak (şehiriçi) çok eleştrildiği için vazgeçmiştim. aslında tam benlikmiş çünkü aşırı rüzgarlı fırtınalı bir yerde yaşıyorum rüzgarın savurma etkisini daha az hisseder cbr500
Ankara'da da sanırım cbr 500 daha mantıklı bir seçim olur

Motosikleti
CBR 500 R
O fiyatlara kesinlikle alınmaz. Geçiş motoru olarak kullanacaksınız ve sorunsuzluk istiyorsanız cbr500r nin sıfırını almanıza gerek yok , düzgün bakımlı ikinci el cbr500r işinizi görecektir. Bütçenizi bir sonraki motora saklayın. Örnek olması açısından, 2023 10.000 km civarı Multistrada v2'ler sıfır cbr500r fiyatına satılıyor. Lütfen o parayı cbr500r 'ye vermeyin. (Cbr500r kullanıcısıyım)

O fiyatlara kesinlikle alınmaz. Geçiş motoru olarak kullanacaksınız ve sorunsuzluk istiyorsanız cbr500r nin sıfırını almanıza gerek yok , düzgün bakımlı ikinci el cbr500r işinizi görecektir. Bütçenizi bir sonraki motora saklayın. Örnek olması açısından, 2023 10.000 km civarı Multistrada v2'ler sıfır cbr500r fiyatına satılıyor. Lütfen o parayı cbr500r 'ye vermeyin. (Cbr500r kullanıcısıyım)
Peki uzun süre kullanım için önerir misiniz? Günlük kullanacağım için belki de hiç satmam diyorum çünkü.

Motosikleti
Dominar D250
cbr500r çok seviyorum ve ilerde almak istiyorum ama 2 silindir motora 580.000 çok fazla bence.
şöyle mantıklı olabilir, 2.ele 450-500bin vermektense sıfırına 330.000 peşin verip kalan 12 taksit mantıklı, satarken edeceğin zararı paranın vadesine sayabilirsin.
Yada komple peşin ödeme için sağlam bir pazarlık yapılabilir, satışların çok iyi olduğunu sanmıyorum bence bayi elindeki motosiklete iyi kampanya yapar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar