Sıcak hava / küçük dostlarımızı unutmayalım

Bu forumun hayvanseveri çoktur bilirim. Hava olmuş 40 derece, biz dayanamıyoruz 1 saat su içmeden, hayvanlar nasıl dayansın. Gördüğün yerde yapıştır suyu, zor değil.

Naadar hoj , az daha sevap kasayım , belki bir iki okur daha merhamet edip tatbik ederde , baada xp point yazılır :)

Buharlaşma yoğun , börtü böceği canlıları düşünelim ve SU kabını ihmal etmeyelim , mümkünse günlük yarım-1 litre temiz içme suyu gölge biyere sadaka/fitre niyetine, olmasa insanlık gereğince .

DKN

sayemde bölgede kuş nüfusu üçe katlandı. her ay bir kumru- güvercin balkonumda dünyaya gözlerini açıp gökyüzüne havalanıyor. hepsinin kendimce belirlediğim ismi var. buralarda nerde görsem tanıyorum

Güncel.
Migros da 1 tl 20 kuruş.
1 paket zıkkım 10 tl
Koymaz diye düşünüyorum. :cat:
APM4PR.jpg
[/url][/IMG]

O sigarayı niye içerler kafam basmıyor tadı yok tuzu yok lan ucuz bişeyde değil yahu...

Mersin İl Temsilcisi
Abi ben bembeyazım.:mrgreen:
Geçen kardeşin gazlamalardaydı yine sadece kaskla yola cıktım, mont giymedim yanmışım ama. Harbiden karardım. :thumleft:
Birazcık hız yaptım.
Kızma şu kardeşine.:thumright:salut:
Yok estagfurullah.
Gaza velmeden gazlamak iyidir.
Bundan sonra sana ak aloonedark diyecem. Azcik zit olacak ama olsun. Seninki de ak, gandalfinki de ak, en iyisi senin adin ak alonedark olsun.

Geçen susuzluktan bayılacam , sağolsun bi serçe caaz kuş hali ile, 1.5 litre su ikram etti , pek makbule geçti.

Güncel...
Sıcak havada su bulur ama soğuk havada 3 gün aç kalırsa ölürler.
Unutmayalım..

Hayvan sevgisi,insani bir merhamet duygusudur..

Hayvanlarin,hakkini hukukunu kollamayan birisi insan sifati taşimayan gereksiz oksijen tuketen bir canlidan farksizdir..

Kuçukluğumden bu zamana annem çok kedi besledi ve halen beslemekte ve sayisi hatirimda değil.

Ben askerdeyken bizim yumak doğalgaz kaçağini anneme haber etmiş.kisacasi bu davranişi,yillarca beslenmesine karşilik borcunu fazlasiyla ödemesi anlamina gelir..

Son düzenleme:

Joe Cocker - The Letter with Leon Russell Live on Mad Dogs & Englismen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar