Sıcaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!!!

Arkadaşlar hava bu kadar sıcak olmuş muydu hiç, senelerdir yazları İstanbul'dan kaçarım, normali bu mu? Eridim bittim yahu!

Artık yazları güneye gidin de göriim sizi.

Artık yaylalara kaçacağız sanırım, suuyun bol olduğu yerlere ..

evet Doğu Karadeniz gün gelecek Türkiyenin 1 numaral iç turizm bölgesi olacak jep derim...hatta insanlar yüksek yerlere kaçacaklar...orda toplu konutlar yapılacak...100 yıl sonra görecem ben Dünyayı...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
evet Doğu Karadeniz gün gelecek Türkiyenin 1 numaral iç turizm bölgesi olacak jep derim...hatta insanlar yüksek yerlere kaçacaklar...orda toplu konutlar yapılacak...100 yıl sonra görecem ben Dünyayı...:p

100 yıl sonra heralde 1 ton olursun sen.....Hele ki karadenizde....:queen::queen:

Ben seni asıl 150 yıl sonra görürüm.....Küresel ısınınca o yağların halini düşünemiyom bile....:queen:

100 yıl sonra heralde 1 ton olursun sen.....Hele ki karadenizde....:queen::queen:

Ben seni asıl 150 yıl sonra görürüm.....Küresel ısınınca o yağların halini düşünemiyom bile....:queen:

Karadeniz uşakları hep baluk yer daaa...ben paluk sevmem yiyenide sevmem...demekki senin teori yatar...

balık iyidir. Fosfor var.
Balık cok saglıklı bi besindir hoca, tadıda yemeside harikadır hem. ışıl ışıl yapar bünyeyi. Balık sevmelisin, sevdirmelisin.
Yaşasın balık yemek

balık iyidir. Fosfor var.
Balık cok saglıklı bi besindir hoca, tadıda yemeside harikadır hem. ışıl ışıl yapar bünyeyi. Balık sevmelisin, sevdirmelisin.
Yaşasın balık yemek

hocan öpsün seni emi...:pkanka balık yersem IQm yükselir akıllanırım ben...istemiyomki...dünyayı anlamak istemiyorum...bu akıl bana yeter...hadi iyigeceler olsun sana...by...:rendeer:

Moderatör (forrap)
Sıcak kelimesi bile yetersiz kalıyor bazen,kendimi fırında gibi hissediyorum.Acaba hamur hazırlayıp bıraksak pişer mi diye bile düşündüm:)
Eskiden flip up kaskımda arada sırada kaskı açar serinlerdim,şimdi kaskı açmak da fayda etmiyor,sıcak ve kavurucu esiyor rüzgar.

küresel ısınma kendisini iyice gösteriyor sanırım
bakalım dünya ne zaman intikamını şiddetle alacak bizlerden

allahdan EMOK' da göl var atacam kendimi sulara bide motosiklete bot yüklüyeceğim millet karada ben suyun üzerinde olacağım radikal mt 'li :mrgreen:

aksam sicaktan uyuyamadim.bi ara buzdolabinin icine sigabilirmiyim diye baktim ama sigamazmisim(yanlardan 20 cm daha geniz olsa rahat sigardim:p).Tamam uykusuz kaldim sabaha kadar derken bi umut isigi cakti disarda,simsegi gorunce sevindim yagmur yagabilir diye. 5 dk sonra ilk damlalar gelmeye basladi.uzerimde bir tek boxer'im kosa kosa disari yagmurun altina,yarim saat yagmur yagdi ve yarim saat yagmurun altinda bi saga bi sola kosturuyom.yagmur bitince girdim iceri,soguk bi dus aldim ,yatis o yatis mi$il mi$il uyudum.

Kışın bile güneş açarsa yazın bu kadar sıcak olması normal. Motorunuzu güneşe koymayın yoksa o koltuğa oturmak hiç hoş olmuyor:p

Kışın bile güneş açarsa yazın bu kadar sıcak olması normal. Motorunuzu güneşe koymayın yoksa o koltuğa oturmak hiç hoş olmuyor:p

cok pis pi$ik yapio,bi daha 1 gun yuruyemiyon normal.yurusen bile goren baska $eyler du$unuyo :queen::queen::queen:

gel vatandaş gel soguk karadenize gelll:)

ben şuan rize'deyim sıcagın seeeeeesini görmüyoruz hava süperdende öte tam deniz havası var.her 3-4 günde birde yagmur yagıyor. iş yerimde klima var inanırmısınız açmaya gerek yok açmıyoruz. hava okadar güzel yaniii.

mete-han
evet Doğu Karadeniz gün gelecek Türkiyenin 1 numaral iç turizm bölgesi olacak jep derim...hatta insanlar yüksek yerlere kaçacaklar...orda toplu konutlar yapılacak...100 yıl sonra görecem ben Dünyayı...
senin söyledigin konut olayları olmaya başladı merak etme israil'liler tek tek yer satın olmaya başladı . kimsenin umrunda degil ama bundan sonra buralar senin benim dogu karadenizim olmayacak israilin abd'nin ermenistanın vs.. dogu karadenizi olacak.

bizim ülkemizde, okadar devletin gözünün oldugu bir bölgede dogal yaşamı bitirip şehirleştirmek istiyorlar.

şimdi karadeniz sahil yolu yapıldı. yolu iç bölgelerden yapmaları için okadar gösteri yapıldı öneri götürüldü vs.. ama amdamlar tınlamadı. maliyeti fazla oldugu için yolu sahilden yaptılar ve afedersin karadenizdeki balıkların içine ettiler. senin o sevmedigin balıklar artık karadenizde iyice azaldı . balıkçıların söyledigi; bu seneki kadar az balık hiç olmamıştı.

Dagların arasından denize dökülen dereler var. Yol yapımı sırasında bu derelerin yönünü degiştirdiler ve tabi olan yine balıklara oldu. yumurtalarını bırakacakları dogal ortam yokoldu hatta dünyada nadir bulunan bir balık türü var oda sadece dogu karadenizde var belki tv'lerde görmüşsündür askerler nehrin kenarında nöbet bekliyor. işte o balıkların nesilleride tehlike altında. Allah'ın ingilizi fransızı israillisi abd'lisi o dogal ortamı görmeye geliyor bizimkilerde burda böyle ortamı bozmak için elinden geleni yapıyor.

yanii kısaca 100 sene sonra senin düşündügün gibi bir dogu karadeniz olmayacak. olsada bizim olmayacak.

ben şuan rize'deyim sıcagın seeeeeesini görmüyoruz hava süperdende öte tam deniz havası var.her 3-4 günde birde yagmur yagıyor. iş yerimde klima var inanırmısınız açmaya gerek yok açmıyoruz. hava okadar güzel yaniii.

mete-han

senin söyledigin konut olayları olmaya başladı merak etme israil'liler tek tek yer satın olmaya başladı . kimsenin umrunda degil ama bundan sonra buralar senin benim dogu karadenizim olmayacak israilin abd'nin ermenistanın vs.. dogu karadenizi olacak.

bizim ülkemizde, okadar devletin gözünün oldugu bir bölgede dogal yaşamı bitirip şehirleştirmek istiyorlar.

şimdi karadeniz sahil yolu yapıldı. yolu iç bölgelerden yapmaları için okadar gösteri yapıldı öneri götürüldü vs.. ama amdamlar tınlamadı. maliyeti fazla oldugu için yolu sahilden yaptılar ve afedersin karadenizdeki balıkların içine ettiler. senin o sevmedigin balıklar artık karadenizde iyice azaldı . balıkçıların söyledigi; bu seneki kadar az balık hiç olmamıştı.

Dagların arasından denize dökülen dereler var. Yol yapımı sırasında bu derelerin yönünü degiştirdiler ve tabi olan yine balıklara oldu. yumurtalarını bırakacakları dogal ortam yokoldu hatta dünyada nadir bulunan bir balık türü var oda sadece dogu karadenizde var belki tv'lerde görmüşsündür askerler nehrin kenarında nöbet bekliyor. işte o balıkların nesilleride tehlike altında. Allah'ın ingilizi fransızı israillisi abd'lisi o dogal ortamı görmeye geliyor bizimkilerde burda böyle ortamı bozmak için elinden geleni yapıyor.

yanii kısaca 100 sene sonra senin düşündügün gibi bir dogu karadeniz olmayacak. olsada bizim olmayacak.

demek varsayımlarım teorilerim hayata geçiyor...birde oraya RUM PONTUS cumhuriyeti kurarlar oh mis...:p

ama bak ne dicem...o dediğin nesli tükenmekte olan balık türünden daha önemli olan Karadenizin bu kara talihini yenmesi...o sahil yoluna ihtiyac var dostum...Anadolu fakir...Karadeniz fakir...ticaretle kalkınacak veya harekete getirecek bir sitem bu otoban...yani o lanet balık türü olmasın...Bir Karadenzili kardeşi iş bulsun kendisine...benim önceliğim budur...çevere önemli değildir bence...insan öncedir...tamam çevreyi kirlettiğimizde insanlar nerede yaşayacak diyeceksin ama buna sadece Yatağan örneğini verebilirim...yani enerji için bölge insanının sağlığıyla oynamaya hakkımız yok...Karadenize bence bu gerekli...aha tüneller eksik henüz tamamlanmadı ama Karadeniz artık ait olduğu yerlere gelmeli...sahilinden yol geçmeylemi dersende evet...o arabalar dinlenme tesisleri esnaf hareketliliği sıcak para bir ivme yaratacak...kıvılcımda diyebiliriz...

balık az olsun kanka...boşver...5000 balıkçı işsiz kalsın...5 milyon insan ekmek yesin o sahil şeridinde...

demek varsayımlarım teorilerim hayata geçiyor...birde oraya RUM PONTUS cumhuriyeti kurarlar oh mis...:p

ama bak ne dicem...o dediğin nesli tükenmekte olan balık türünden daha önemli olan Karadenizin bu kara talihini yenmesi...o sahil yoluna ihtiyac var dostum...Anadolu fakir...Karadeniz fakir...ticaretle kalkınacak veya harekete getirecek bir sitem bu otoban...yani o lanet balık türü olmasın...Bir Karadenzili kardeşi iş bulsun kendisine...benim önceliğim budur...çevere önemli değildir bence...insan öncedir...tamam çevreyi kirlettiğimizde insanlar nerede yaşayacak diyeceksin ama buna sadece Yatağan örneğini verebilirim...yani enerji için bölge insanının sağlığıyla oynamaya hakkımız yok...Karadenize bence bu gerekli...aha tüneller eksik henüz tamamlanmadı ama Karadeniz artık ait olduğu yerlere gelmeli...sahilinden yol geçmeylemi dersende evet...o arabalar dinlenme tesisleri esnaf hareketliliği sıcak para bir ivme yaratacak...kıvılcımda diyebiliriz...

balık az olsun kanka...boşver...5000 balıkçı işsiz kalsın...5 milyon insan ekmek yesin o sahil şeridinde...

mete-han yazımı okumuşsun ama yanlış okumuşsun beeee.

ben otoban yapılmasın karadeniz gelişmesin demiyorum karadeniz insanıda bunu demiyor.yolun içerden gitmesi için devletin kendi mühendisleri proje çizdi herşey tamam yol sahilden degilde iç kesimden gidecek. böylece sahildeki dogal yaşam korunacak , kaza riskleri minimize edilecekti. ama devlet iç kesimden yol yapımın maliyetini fazla gördügü için proje yattı. ve sahilden yol yapına başlandı bu yapıp sırasında kaçtane çocuk ezildi haberin var mı?
şuan bile bütün nufus denize girmek için sahillere akın ediyor ve buda otoyola giriş çıkış fazla olmasına neden oluyor. üstelik girişler kontrolsuz hergün kazaaa.

başka bir faktör ise otoyolun denizin dibine yapılması. daha yol biteli 1-2 ay olmuştuki karadeniz bir hareketlendi ve yolun bir bölümünü aldı. belki haberlerdede izlemişsinidr. trilyonların harcandıgı yol ufak bir fırtınada karadenize teslim oldu. hangi akla hizmet karadeniz gibi azgın bir denizin oldugu bölgede denizin dibine yol yapılır.anlamak mümkün degil.

yani mete-han kısaca karadenizde sahile yol yapmanın bukadar sorunlara neden olacagı yıllar önce söylendi mitingler düzenlendi ama tınlayan olmadı. şimdide karadenizde trafik kazasından ölen cesetlerini bo bol görüyoruz.

bakalım bu yaz kaç çocuk tırların altında ezilecek ve yine bakalım bu yaz sahilde otoyola çıkmaya çalışan kaçtane araç otobüslerin tırların altında tost olacak.

daha söylenecek çok şey var. ama işte oldugum için fazla zamanım yok. akşam soruların olursa cevaplarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar