Shoei vs Agv vs Shark

Paran varsa arai quantum yoksa shoei pisman olmazsin

Herkese değerli yorumlari için tesekkürler..

Ne yazik ki maddi anlamda shoei son nokta... Hatta desenlisine dahi fazladan verebilecek 200 tl dahi yok :) Shoei alirsam sadece mat siyah yada beyaz ..

Shark önermez misiniz bunlar arasinda ki tek karbon kask o... Diğerleri fiber ...

Herkese değerli yorumlari için tesekkürler..

Ne yazik ki maddi anlamda shoei son nokta... Hatta desenlisine dahi fazladan verebilecek 200 tl dahi yok :) Shoei alirsam sadece mat siyah yada beyaz ..

Shark önermez misiniz bunlar arasinda ki tek karbon kask o... Diğerleri fiber ...

Agv shark raw ve nolan kullandim en sonunda bi cilginlik edip arai quantum aldim gecen hafta cok iyi cok hafif ve cok rahat degermis dedim

Yani sozun ozu shoei alabilrisin :)

Dik oturuş için tasarlanmış arai rebel ile shoe'nin bir modelini fuarda denedim, kafam arai'de daha rahat etti. Şekil olarak shoei daha güzel ama demem o ki, kafanızın rahat ettiğini almanız en iyisi.

hangisi sessiz ise onu al,uzun yol eziyete dönmesin hele benim gibi kulağında tıkaç durmuyorsa tam eziyet.

Ben agv skyline kullaniyorum daha 2 sene oldu pedlerin alt kisimlari soyulmaya basladi hic hos deil hatta pedler kaskin kenarlarindan cikiyo bazen. sirf bu yuzden bir sonraki kaskim agv olmiycak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar