Shemoto Arkadaşimiza Geçmiş Olsun..

Geçmiş olsun insanlar ne zaman bizim varlığımızı kabul edecek yetti artık bunşara teker teker öğretmemiz gereksede öğreteceğiz bu trafikte bizde varız bunu kabul etsinler artık

gerçekten çok üzüldük bu gibi trafik hanzolarını yakalayıp hapise atıcan ve hayat boyu araç kullandırmıycan ::rantinp: en kısa sürede iyileşip aramıza katılman dileğiyle :rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun... :rendeer:

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun bir an önce iyileşmeni dilerim Allah tan acil şifalar dilerim birdaha yaşanmaması dileğiyle.Yasemin in telefonunu bilen bi arkadaşım özelden bana atarsa sevinirim sesini duymak istiyorum.

Ablamıza geçmiş olsun... Buna sebep olan insan kılıklı mahluklarıda şu an yapabileceğimiz tek şey olarak Allah'a havale ediyorum... Herkesin bi hesabı vardır ama ALLAH'ın da bi hesabı var...

ablamızın son durumu hakkında bilgisi olan var mı? şu an nasıl. merak ettim.

bu ara kaza haberleri artıyor. hepimizin adına korkuyorum. lütfen biraz daha dikkat edelim.

tabi ki bunun yanında diğer kişilerin bizi sıkıştımalarına ne yapacağız bilmiyorum.

...çünkü bu erkekler ancak bir polis durdurdugunda...
bunlar değil erkek, insan bile olamazlar.
hepsini ALLAH'a (cc) havale ediyorum.

geçmiş olsun arkadaşım.
acil şifalar dilerim.:rendeer:

Benden de geçmiş olsun. Neyi var? Kırık çıkık var mı?
En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaw görünce dedim. İnfra kaza geçirmiş kızı bile cruiser karşılaştırma anketine çağırıyor. link verecek.:p

Tekrar geçmiş olsun.

SHEMOTO arkadaşım geçmiş olsun bu son kazan olur inşallah ....bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok üzücü bi olay geçmiş olsun :rendeer:

Kardeşim, Eşim ve ben geçmiş olsun der biran önce sağlığına kavuşmanı temenni ederiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar