Shemoto Arkadaşimiza Geçmiş Olsun..

yasemin ablacım..senle fuarda tanışmıştık. fotğraflarınızı çekmiştim hani erhanla beraber. valla uzuldum doğrusu çok geçmiş olsun. umarım kolay atlatırsın.

gecmıs olsun sızı sahsen tanımıorum ama her kaza haberınde bı yakınım kaza gecırmıs gıbı uzuluorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun yasemin

SHEMOTO çok ama çok geçmiş olsun sanmıyorum ki eşkıyalar yakalansın yakalansa da ceza alsın :pale: umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin.:rendeer:

Sevgili SHEMOTO çok geçmiş olsun.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Çok üzüldüm.Ne yazacağımı bilemiyorum.Dilerim bu son kazan olur.Fuarda seninle ve kılıçbalığı abimizle tanışma şansını yakalamıştım.inşaallah çok çabuk aramıza dönersin.

Tekrar çok çok geçmiş olsun.Sağlığın hakkında bizi bilgilendir.Sevgimiz ve dualarımız seninle.

KONYA mt olarak büyük geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz umarım en kısa zamanda eskisinden daha iyi durumda olursun.
Allah kazadan esirgesin..
kazasız günler...

ya duyunca çok üzüldüm büyük geçmiş olsun umarım kısa zamanda saglıgına kavuşursun acil şifalar diliyorum

Super Moderator
yasemincim walla şimdi duydum çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun en kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle seni seviyoruz:rendeer: :rendeer:

Çok çok geçmiş olsun :rendeer: bu arada buna sebep olan öküzü de Allah bildiği gibi yapsın... :pale:

ablama geçmiş olsun yaw neden bu zamanda haberimiz oldu kimse sormuyormu hatrını bu insanın 2 hafta olmuş kaza yapalı bee

neyse allah tan acil şifalar dilerim :rendeer:

haydaa,valla çok geçmiş olsun yasemin,acil şifalar dilerim:rendeer:

Çok üzüldüm!Yaratıkların sonu gelmiyor.Yapıcak pek bişey yok.Terbiyesizler kendi kardeşine veya karısına böyle bişey yapılsa asıp kesmedik adam bırakmaz.Ama bu ş...fsizler başkasına bunu yapmaktanda çekinmezler.

Bende shemoto'nun neden forumlarda görünmediğini merak edip duruyordum.İnşallah en kısa zamanda aramızda olmanı diliyorum.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende devamlı görüşüyorum.. bbrr nin dediği gibi buralara tasınmasını istemediinden dillendirilmedi die biliorum bende..tekrar büyük geçmiş olsun..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar