Shell Motosikletlere Üzerinden İnmeden Yakıt Vermiyor!!!

bu sitenin insanlarına hastayım herkez birden iyilik abidesi oluveriyor:D
dış hayatında birer apacheyken herkez olmadığı tersi kişilik oluveriyor

arkadaşlar bu tür uygulamalar,iş güvenliği yasasına istinaden alının tedbirlerdir,bizlere gıcıklık olsun diye yapılan uygulamalar deil,ben güvenlik görevlisiyim ve yeni yasaya göre çalışan temsilcisi olarak atandım,bizde iş yerinde ezber bozan bir çok uygulamayı hayata geçiriyoruz,bırakalım bize bir şey olmaz mantığını,bu yüzden çok kişi hiç uğruda öldü gitti ve gidiyorda,ben şimdiye kadar benzin alırken motordan inmeme ihtiyacı hissetmedim,birisi beni uyarırsada teşekkür ederim kendisine..

bu sitenin insanlarına hastayım herkez birden iyilik abidesi oluveriyor:D
dış hayatında birer apacheyken herkez olmadığı tersi kişilik oluveriyor

?? Şimdiki gençliğin populer lafıda apaçi sanırım.Buda yeni çıktı.Sanırım motor konusunda ekipman giymeyenlere deniyor.kanıtsız ortaya idda atmak iyi birşey değildir.

o değil de 2-3 günde bir motordan bir dakikalığına inip binmeye mi üşenmiş, ben onu anlamadım?

Beh arkadaş ya!:queen:

Yok alev alırmışta bilmem neymiş. Alev alırsa zaten toptan havaya uçarsınız la, benzinlik orası.

Uygulamanın sebebi parayı vermeden basıp kaçan serseriler olmasın sakın? Kaçan çokmuş benzinliklerde çalışanlara sorun.

Yok alev alırmışta bilmem neymiş. Alev alırsa zaten toptan havaya uçarsınız la, benzinlik orası.

Uygulamanın sebebi parayı vermeden basıp kaçan serseriler olmasın sakın? Kaçan çokmuş benzinliklerde çalışanlara sorun.[/QU

para vermeden kaçmalar, sadece motorsikletlileremi mahsus. arabalar ne olacak? onlara arabadan inme zorunluluğu yok.demekki uygulamanın sebebi para vermeden kaçmak değilmilş...

Uygulamanın sebebi parayı vermeden basıp kaçan serseriler olmasın sakın? Kaçan çokmuş benzinliklerde çalışanlara sorun.

Motosiklet kaçsa kaçsa 50 TL lik benzinle kaçar, otomobil 200-250 ticariler 80 LT mazotla 300-350 TL ile kaçar.

İddian ve öngörün nereden baksan tutarsız, üstelik pompa plaka bilgileri girilmeden açılmaz yani kaçsada yakalanır ve pompacıya bir külfet gelmez.

Shell arkadaşa yaptığı terbiyesizlik için özür dileyip uygulamaya derhal son verdiğini ve bir sonraki deposunu ücretsiz dolduracağını açıklamış. ( olsa bile yinede in sen )

Motosikleti
Henüz yok.
bunun nedeni koltukta oturduğunuz için devamlı koltukla sizin aranızda elektriklenme olduğu için yakıtla temas edebileceği ve yangın çıkma durumu varmış o yüzden motordan inmesini istiyor pompacı. herhangi bir olumsuzluğa karşı.

Biri benzin alırken sorsaya niye motor üstündeyken vermiyosunuz benzin diye ? :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor sürerken sürtünmeden dolayı elektirik oluşabilyor adam gayet güzel yapmış bana da her seferinde uyarıda bulunuyorlar bir gün g..tün tutuşursa anlarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar