Merhabalar motorum R25 Ls2 kaskım artık sizlere ömür moduna geçtiği için shark spartan apics alayım diyorum başka kask önerilerine de açığım k5 vs baktım çok rüzgar alır dediler aslında 100 km sonrası rüzgar beni en çok düşündüren kullananlar varsa yorumlarsa sevinirim

)
Hangi marka kask alırsanız alın kask seçerken kafa şeklinize uygun model seçin. Ses olayınıda etkiler.
"
SHARK Spartan 1.2 Replica Lorenzo Monster" bende bu kas var kardeşim, 2019 başında aldım. Daha önce"
HJC RPHA 10 PLUS Lorenzo Replica II" vardı , halen artçı kaskı olarak kullanıyorum.
4 sene HJC RPHA tecrübemden sonra, Shark malzeme kalıtesi ve teknoloji olarak çok uyduruk bir kask, aldığıma pişman oldum. Burada ben satın aldığım klasmandaki Shark spartan modeli hakkında konusuyorum. Mat bir kask , Üzerindeki boyada çok kolay dökülüyor (sağa sola sürterseniz resmen kepek şeklinde dökülüyor boya.)
HJC RPHA sadece cizliyordu oda pek belli olmazdı parlak kasktı.
SHARK 'ın vizor mekanizması çok kötü tasarlamış. hatta o kadar kötü ki hava ve ses yalıtımı için mekanizmaya tornovida ile ince ayar yapılması gerekiyor bunu beceremezseniz kask tam kapanmaz, hava ve ses gelir. Eğer sık sık vizor değiştirecekseniz.(Siyah vizor takmak gibi.) Vizorun kancalarını kırma ihtimaliniz var (tasarım hatası) Ben bir kez kırdım, yenisini aldım. HJC RPHA'da boyle bir ihtimal yok ver cok pratik.
SHARK spartan'ın kendi içindeki güneş vizoru yeterli koyulukta değil ancak öğlen günesinde işe yarar. gün doğumu ve batımında işe yaramıyor. Saydığım bu nedenlerden dolalıyı oldukca gürültülü bir kask . Bence HJC RPHA çok daha iyiydi .