Shark Skwal Kask Alacağım. Öneriniz Nedir ?

Selam arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi http://urun.n11.com/kask/shark-skwal-switch-rider-motosiklet-kaski-P108579571 bu ürünü almayı düşünüyorum.

Geçen hafta cuma günü KTM Duke 390 alarak aranıza katıldım bende :) Sizce kullanmakta olduğum motora göre ve güvenlik açısından nasıl bir kask. Önerir misiniz ? Veya sizin daha iyi düşündüğünüz başka marka model var mı ? Tavsiyeleriniz nelerdir.

Teşekkür ederim.

Hocam motorunuz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Shark kasklar kaliteli ve güzel kasklardır. Kullanıcağınız motora uygundur. Diğer ekipmanlarınızı almayı da unutmayın ceket dizlik vs.

Alakasız olarak; lütfen alışveriş sitesi linkleri vermeyelim. Kaska bakacağım diye siteye girdim, ayakkabı indirime girmiş yok yere masraf oldu ayakkabı aldım bide...

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Sırf led için alırım ben bu kaskı :D

Bu kaska bu kadar para vereceğine düz beyaz bir kask al sharp 5 yıldız üstüne de EL wire çek , kalan 500 lirayı bana ver.

Link vererek düşüncesizlik ettim kusura bakmayın. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Kask ve eldiven aldm ama eldiven uyduruk bi eldiven şimdilik. Mont ve bot bakıyorum. Uzun ve güvenilir bir eldiven alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar