sezonu actik akyazı-dokurcun-sülüklügöl-resimler

Evet arkadaşlar nihayet işleri bitirdik ve gezmeye başladım. Bügün yagmur yagıyordu ama ama dayanamadım çıktım yola nereye gidecegimedeyolda karar verdim ve bir akyazı tarfı yapayım dedim bakalım karşıma neler çıkacak.
dsc00054ee.jpg

dsc00075cg.jpg

dsc00087rx.jpg

dsc00093fi.jpg

dsc00135xg.jpg

dsc00149yh.jpg

ee yolda bitti olsun ilerde birşey beni çekiyor sag taraftan devam ettim sol tarafa girmeyin diyordu ve orada ne buldum
dsc00417rx.jpg

sülüklügöl alabalık olayı tesisleri

bu makinede artcının oturma yeri rahat ama inip binmesi biraz zor buda onun tepkisi.

Bu arada eskiden ( bugünden önce böyle köy yollarından sakin sakin giderken kaskı çıkarmak gibi bir huyum vardı. Artık asla 20 ile giderken nerden geldigi belli olmayan kocaman bariz kocaman birtaş artcımın kafasına oradan benim kafama geldi ve kucagıma düştü çevreden gelenler köyleri adına özürfilan dilediler iyi insanlar. Ve kaskların takılıolduguna nasıl şükrettim bilemezsiniz.
Güzelbir geziydi gelirgelmez sizlerle paylaşmak istedim.
TEŞEKKÜRLER
dsc00166xt.jpg

dsc00171sy.jpg

dsc00180im.jpg

dsc00197lq.jpg

dsc00207or.jpg

dsc00214ar.jpg

dsc00226px.jpg

dsc00231bt.jpg

dsc00248ay.jpg

dsc00252yk.jpg

dsc00272sp.jpg

dsc00313ou.jpg

dsc00365sn.jpg

dsc00385gw.jpg

dsc00391oq.jpg

dsc00422wn.jpg

Yaww nasıl da özledim sakaryayıı..Ben 4 sene Alifuatpaşada oturdummm :cherry:
Senin resimlerin sayesinde hasret gideriyorum burda :p
ama inşallah bende haziranın ilk haftyası almayı düşündüğüm jinlun 150 limle ilk uzun yolum sakaryaya...

ya bizim köye yakınmı bu yerler? ben sülüklügöl diye çok duydum ama nerdedir nası gidilir bilmiyom
karasudan itibaren nası gidilir bi tarif etsene bana :)

güzel bir gezi olmuş :bounce:
bugün pazar dışarı çıkamıyorum kafayı yiyecem yakında :pr:

oduncu, resimler için sağol gezmiş kadar olduk. birde gezi sırasındaki, motorun performansını, ergonomik durumunu artılarıyla eksileriyle bizimle pzylaşırsan daha memnun oluruz. teşekkürler

kotumuren@ Bekleriz
Kawasaki@ Burası Karasu tarafında degil. Akyazı tarafında hiçbiryere sapmayıp ( Akyazı-Kuzuluk ) yolun bittiği yere kadar devam ediyorsun. Sonundada sagdan Dokucuna gir devam et.
jedimaster@ Bu motor hakkında çok yazıldı. O yüzden buradada yazmak istemiyorum ama pm gönderirsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Diger tüm arkadaşlara teşekkürler paylaşmak gerçekten güzel.

WAYYYY Oduncu neler çekmişsin ya çok hoş siz iki tekerle ben ise 4X4 lerle geziyoruz(Biz Orman İşletmesinde oturuyoruzda araziye bende gidiyorum)

ellerine gözlerine yüregine saglık içimiz açıldı yaws.. bende güzel yerler keşfetmeye çalışan marabalardan biriyim.. selamlar..

Tek kelime ile Harika

Selam Oduncu kardeş Ne manzaralar çekmişsin ya inan ki bayıldım adeta
Ben de Sakaryalı yım ama buralardan hiç haberim yok Ayrıca Güzel Sakarya mızı danıttığın için de çok teşekkür ederim. Bize de memleketimizin güzel köşelerinden şirin manzaralar görme fırsatı verdiğin için de sana ne kadar teşekkür etse azdır. Sağlıcakla kal Hayırlı yolculuklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar