bilinç yok saygı yok eğitim yok, motor sürmek Sabır-azim-kararlılık-nefsine hakim olma ve teknik gerektirir, adamlara anlatıyoruz laf işitiyoruz, uzun yola hangi motor uygundur yazıyoruz tonla laf işitiyoruz, sanki olmaz diyoruz, doğrusunu yazınca millette bir savuma aksini idda etme, ben gittim o gitti oldu bak örnek al tarzı davranışlar.... yok aga düzelmeyiz biz....
bu işin kolayı var, hız yapan motorcumu, 1. ceza 2. ceza 3. cezada direk ehliyet ölene dek iptal, SS motormu, kimse kusura bakmasın bu motorların yapılış amacı PİST yarışları, dünyada sektör olmuş herkese satıyorlar, yanlış, satışı yasaklanacak, pist dışında kullanılmaz, silah gibi prosedürü kullanım yeri olacak arkadaş...
karayolunda sürüşte, uzun yola sadece uygun ve bu iş için yapılmış motorlara izin verilecek, şehir içinde naked motorlara ve skutırlara ve uzun yol motorlarına izin verilecek, uzun yola skutırla nakedla 125 likle falan çıkılmasına izin verilmeyecek, daha bir sürü şey koyacaksınki millet ölmesin, zorla yapacaksın çünki adam olmayız biz, asla...