Sezon Açıldı ! Herkese Hayırlı Olsun

benimde şu balatalar gelsede onları bi değiştireyim yeni sezona yeni balatalarla girecem :mrgreen:

ben her zaman bindim motoruma :) 1 ay içinde de satıp 600RR yada ZX6R almayı düşünüyorum. Sezon açıldı derken, yaz yaklaştı, havalar ısınmaya başladı demek istedim :) Tekrardan hayırlı uğurlu olsun :D

Ne sezon açıldı mı.. Geç kalmışım. Tüfeklerimi hazırlayıp motorcu avlamaya çıkabilirim o zaman hemen::puro::::winkwink

Bu kış sadece 3 gün motora binemedim. O da aşırı kar ve fırtınalı geçen son 3 gün. Bugün fenni muayenesi olduğu için mecburen çıkardım . Sanırım artık (doğu illeri hariç) motorlar yavaş yavaş garajlardan çıkmaya başlar.Aman dikkat edin alıştıra alıştıra çıkarın motorları. Motor bu ,bütün kış yattıktan sonra heyecana kapılabilir sizi üstünden atabilirler:queen:

büyüklerimiz 20 derecenin altında motora binme diyorlar, acısını ilerleyen yaşlarda çekermişiz, ancak gönül ferman dinlemiyor..

sezon diye tabir edilen bu zaman diliminde forumda oldukça sıklaşan kaza haberlerine rastlamayız umarım. Herkes önlemini alsın.
Bu haberlerin iki türü vardır. Birincisi "kaza yaptım durumum iyi" şeklindedir ve olacaksa böyle olsun dedirten cinstendir. çünkü kişi haberi kendi yazıyor.
bir de "falancı kaza yaptı. durumu ciddi" vardır ki Allah vermesin.
Şimdi böyle güzel bir başlıkta niye can sıktım onu da anlamadım ama tedbirli olmakta fayda var : )

Bugün Havanın güzelliğini Bağdat caddesi ve sahilde turlayarak kutlayacağım... Katılmak isteyen var mı ? :) En geç 1-2 saat içinde çıkmış olurum.

Turlarız, takılırız, tanışmış oluruz, istediğimiz yerde dururuz :) Hava süper !

Gelmek isteyen varsa yazabilir :)

Önümüzdeki cuma güzel bi gezi planlıyorum 3 günlük:cherry::cherry::cherry:
Uzun gezi sezonunu belki ilk ben açarım:rendeer:

ankara hala kar, hala soğuk.
Yaaaaa sabır:pr:

istanbullu arkadaşlar keyfini çıkarın vallahi .. :)

o sezon hep açık yahu :D

Sezonu ben yeni açıyorum motosikleti kışın depoya kaldırıyorum:cherry::cherry: Milas - Alanya arası 2 motor yapacağız geziyi tabiki bol resimli olacak ve tahmini 1300-1400 km olacak. Geziyide bu sitede hemen dönünce yayınlayacağım:rendeer:

1 saat önce giyindim kuşandım ve motosikletime atlayıp bir Zonguldak turu yaptım. güneşli alanlar fena değil ama gölgeler çivi gibi. termal içlik var alt-üst ona ragmen 30 km sonunda buz kestim desem yeridir. Zonguldak için sezonun açıldığını söylemek için henüz erken malesef...

İzmir'de bugün hava 16 derece ince bir montla dışarısı gezilecek hava şeklinde umarım daha soğuk yüzü görmeyiz :)

ne ? sezon mu? o da nedir ?? sezon die bişi kapanıyormuymuş :D
şaka bi yana tüm kış bindim motora. ama asıl keyfini şmidi çıkartacam :D ::145::

henüz ehliyeti olmayan ve ehliyeti olmadığı için trafiğe çıkamayan bir motorcu olarak hepinize kazasız belasız bir sezon diliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar