Sezon Açıldı ! Herkese Hayırlı Olsun

Merhabalar...

Gözlerime inanamıyorum.. Şu tabloya bakar mısınız ! Rüya gibi rüyaaa :D Sezon açılıyor! Bu müjdeyi vermek benim için büyük bir onur :D Uzuuuuun zamandan sonra ilk defa güneşi görüyorum hava durumunda.Eeee o zaman ne demeli; Güneşi gördüm ! :D

Gerçi ben kar kış dinlemeden sürekli çıktım gezdim uzun yollar bile yaptım hava buz gibiyken :) Ama sıcaklıkların geldiğini öğrenmek çok ayrı bir keyif veriyor insana bu uzun süren kar maratonunun ardından :)

Herkese hayırlı uğurlu olsun yeni sezon, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum :)

İSTANBUL GENELİ
2620.jpg

KADIKÖY İLÇESİ
2625.jpg

Hayırlı uğurlu olsun Allah bu sezon herkese gönlündeki motoru versin

Mesela benimki

0.jpg

Benimki de yarın yeni lastikleri kuşanacak. Güzel de bir yıkatırım.

evet sezon açıldı.
yaratandan tek isteğim hiç bir motor sevdalısı bireyin olumsuzluklarla karşılaşmaması, iyisi kötüsü düşmanı dostu dahil..

Bu sıcaklıklarda seyretti tüm kış neredeyse. Toplasan 2 hafta çok soğuktu.

hava durumunu http://www.accuweather.com/en-us/tr/istanbul/istanbul/quick-look.aspx linkinden ogrenin arkadaslar, bizim meteorojimizden diliniz yanmasin hayatiniz boyunca benim gibi. adamlar dakika bazinda hatalarla gunler oncesinden saatlik tahmin yapiyorlar. bizimkiler ise ornek olarak; yazdan kalma gecen gectigimiz cumartesi gunu icin "KAÇIN KAR GELİYOR" uyarisinda bulunuyor.

haftasonu havanin ve motor ozleminin etkisiyle kendinizi kaybetmeyin :mrgreen:, tekeriniz düz bassin.

ps: yazinin alayi tavsiyedir!

cbr 150r için nisan sonuna kadar bekleyeceğim, çünkü bayilerde motor yok.
iki yıldır beni taşıyan scooterimle idare ederim artık.

gerçi ben, yazları neredeyse hiç motor kullanmayıp kışları yağmur-çamur olmadığı sürece her hafta binerim. korumalarla kışın soğuk işlemiyor, ama yazın pişiyorum.

ohh be sonunda sıcaklıklar artmaya başladı,herkezde temizlik ve bakım heyecanı var :).kazasız belasız sürüşler dilerim herkeze.

Sürekli biniyordum zaten motora ama bu güzel haber. Yağmur olmadığını görmek güzel. Yarın bi yıkatıyım motoru :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar