Seyhan 125T Hava Basınç Ayarı yardım Lütfen

Arkadaşlar Bende Seyhan 125T Var Fakat Lastiklerin Havasından Memnun Değilim Her Modelin Farklı Basınç Ayarları var Eğer Seyhan 125T nin Ön-Arka Hava Basınç Ayarlarını Biliyorsanız ve Benimle paylaşırsanız Çok Memnun Olurum İyi Forumlar...

aynı motordan kullanıoruz,benim lastik ebatları 90.90.18 ikiside aynı ön 28 arka teksem aynı artçım varsa 30 vuruyorum,yol tutuşta frenlemede bi sıkıntı yaratmadı bana ama lastiklerim yeni,lastige görede birazcık ayar çekmen lazım,zaten hissettiriyo frenlemelerde virajlard gidişinde...

seLam

:silent:ya arkadaşlar ben size bir soru sormak istiyorum ßu HYOSUNG var bu japon malımı çinmi?

aynı motordan kullanıoruz,benim lastik ebatları 90.90.18 ikiside aynı ön 28 arka teksem aynı artçım varsa 30 vuruyorum,yol tutuşta frenlemede bi sıkıntı yaratmadı bana ama lastiklerim yeni,lastige görede birazcık ayar çekmen lazım,zaten hissettiriyo frenlemelerde virajlard gidişinde...

ben motoru almadan once senınle konusmustuk hatta sen cok memnun oldugunu solemıstın eger hatırlarsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar