Seviyorum Laaaan..

45e dayandı yaş.. Bu sene artık iyice cana tak etti yalnızlık.. Tabiki bu yaşa kadar birlikteliklerim oldu ama neredeyse hepsi yanlış saçma sapan sonlandı..Bu sene ama öyle inandım birisi olacak diye öyle inandım ki..Temmuz ayı sonunda ilkokuldan sıra arkadaşım olan kızla karşılaştım.. Arada merhabalaşırdık..İşyerimin önünden geçiyordu yine merhaba derken kahve telefon numarası alışverişi.. Zaten yabancı değildik bir kaç gün içinde kaynaştık.. Bana aşıkmış ilkokulda :) Her sabah işyerine bırakıp (kolundan rahatsız olduğu için yardım ediyorum) işyerinden alıyorum..Akşam motor yada araba ile kafa nereye biz oraya... Ailesine söylemiş arkadaşları biliyor..Bizimkilerde biliyor iyi kötü..Evlilik konuşuluyor..Geçen akşam nişanlanalım dedi..Bende tabiki olur dedim..İyice birbirimizi tanıyalım bir süreç geçsin. Aksilik olmaz ise yaza evleneceğim sanırım..İlk defa mutluyum.. İyi dilekleriniz için teşekkürler..

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Allah sizleri güzel insanlarla karşılaştırsın, tüm süreçlerinizi kolaylaştırsın, bolluk huzur versin. Sizin adınıza çok sevindim. Umarım her şey gönlünüzce olur :) Mutluluklar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sevginin yaşı yok mutluluğunuz daim olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@hachiko senin adına çok sevindim, mutluluğunuz daim olsun.

Ben de geçen yaz liseden 25 senelik arkadaşımla çıkmaya başladım ki bambaşka bir duygu oldu, araya zaman girse de birbirinizin aynısısınız, tanıyorsunuz birbirinizi, çok değişikti. Çok güzel aylarım geçti. Sonra bitirdik ama yine de çok güzel bir ilişkiydi, iyi ki yaşamışım.

@hachiko senin adına çok sevindim, mutluluğunuz daim olsun.

Ben de geçen yaz liseden 25 senelik arkadaşımla çıkmaya başladım ki bambaşka bir duygu oldu, araya zaman girse de birbirinizin aynısısınız, tanıyorsunuz birbirinizi, çok değişikti. Çok güzel aylarım geçti. Sonra bitirdik ama yine de çok güzel bir ilişkiydi, iyi ki yaşamışım.
Böyle şansın taaa...
Ulen lisede bizim bölüm ful testosterondu 😡

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bi dakka! yaş 45 e dayandı, 2025-45= yaklaşık olarak 1981?
vay köfte musti81 vaaay 😁
hakkında hayırlısı olsun
gönlündeki de hakkında hayırlı olan olsun inşAllah
görüldüğü üzere duanın sınırı yok :)

Bizimki Fransız lisesiydi, sizin dönem başak kokuyorsa bizimki miskü amberdi :)

Saint Benoit ise bilirim, Kadıköy vapuru cıvıl cıvıl olurdu :)

45e dayandı yaş.. Bu sene artık iyice cana tak etti yalnızlık.. Tabiki bu yaşa kadar birlikteliklerim oldu ama neredeyse hepsi yanlış saçma sapan sonlandı..Bu sene ama öyle inandım birisi olacak diye öyle inandım ki..Temmuz ayı sonunda ilkokuldan sıra arkadaşım olan kızla karşılaştım.. Arada merhabalaşırdık..İşyerimin önünden geçiyordu yine merhaba derken kahve telefon numarası alışverişi.. Zaten yabancı değildik bir kaç gün içinde kaynaştık.. Bana aşıkmış ilkokulda :) Her sabah işyerine bırakıp (kolundan rahatsız olduğu için yardım ediyorum) işyerinden alıyorum..Akşam motor yada araba ile kafa nereye biz oraya... Ailesine söylemiş arkadaşları biliyor..Bizimkilerde biliyor iyi kötü..Evlilik konuşuluyor..Geçen akşam nişanlanalım dedi..Bende tabiki olur dedim..İyice birbirimizi tanıyalım bir süreç geçsin. Aksilik olmaz ise yaza evleneceğim sanırım..İlk defa mutluyum.. İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Eşimle tanışıp 11 sene sonra evlendim. Hep çok iyi arkadaştık. İlişkilerde önemli.
Mutluluklar, bol şans.

Motosikleti
?
Evlen abi yaş geçiyor

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim iki lise arkadaşım da eşlerinden ayrıldıktan sonra bir birlerini buldular. Zaten lise de de çıkıyorlardı.
Yıllar sonra tesadüfle gelen bir selamlaşma... şimdi evli ve mutlular..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar