Sevimli mi? Ciddi mi?

Kardeş ben cruiser kullanıyorum.Deri mont giyiyorum fakat barlarda metal ıvır zıvır dınlemıyorum.:)) Türk sanat müziği,popüler müzik,hit yabancı dinlerim hep.Barlarda değil fakat denız kenarlarında rakı içerim.Kalıplaştırma kendini.Cruiser motor senın için bunları ifade ediyorsa sen onun ruhunu anlamamışssındır demektir.Bence biraz daha oldunlaş derim.Motor seçiminde karakterin yerine otursun.;))

Arkadaş haksız da sayılmaz hani... Fuar çıkışında, boğa üzerinde zıplayan kovboyların modelinde komando pantolonlu ve üzerinde püsküllü deri ceket giymiş cruiser kullanıcıları vardı ki tam numuneliklerdi. Üzerine motoru verseler o halde gezmem. Bilmeyenlere sorsan tüm cruiser kullananları öyle giyiniyor sanar.

İstesende kredi çekemezsin son 6 ay sigortanın yatmış olması lazım, kredi ekstrelerini düzenli ödemiş olman lazım vs.

Honda msx bakkala çakkala gitmelik, hoplayıp zıplamalaık oynamalık bir motor. Ulaşım için, yol için, şehir içi trafiğine karışmak için pek ideal bir motor gibi gözükmüyor. Düşük hacimli uygun fiyatlı bir cruiser bulabilirsin. Ancak beklediğin hazzı alır mısın bilmem. Ben 125'lik de olsa alırım haz alırım mesela.

Shark raw'a gelecek olursak, ben kendi optik gözlüğümle kullanıyorum ve bir sıkıntı olmuyor. Rahatlık açısından çok iyi. Ancak öndeki maske tamamen plastik. Yani sadece tozdan, böcekten, arabaların attığı küçük taşlardan korur. Bir de bir nebze rüzgardan koruyor. Ama kaza anında hiç bir işlevselliği olmadığı kesin. yumuşak plastikten yapılmış bir malzeme. Yani yüksek güvenlikli bir kask değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar