Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi

Su testisi su yolunda kırılıyor.
İçki bütün kötülüklerin anasıdır. (Hz Muhammed s.a.v.)
İkiside alkol almış. Oğlan alkollü vaziyette motora binmiş. Kız da sarhoş ki o da oğlanın halini gördüğü halde arkasına binmiş. Yolda içmeye devam etmişler. Bariyerlere çarpınca kız düşmüş oğlan yoluna devam etmiş kızın düştüğünü farketmemiş yada korkup kaçmış. Kızı arkadan gelen araçlar parçalamış ve yollarına devam etmişler. Ancak sabah olup ortalık aydınlanınca yoldan geçenler ceset parçalarını farkedip polise haber vermişler.
Bu kadar olaydan sonra asalım keselim demekle bir sonuca varabileceğimizi sanmıyorum. Hariçten gazel okumak kolay belki ama bu olayın sonuçları çok sayıda insanı hayatının sonuna kadar etkileyecektir.

Allah rahmet eylesin...Kaza fln değil bu göz göre göre cinayet işte...

Olan kıza olmuşta, kızda'da hiçmi akıl yokmuş, sabaha kadar içki içen bir insanın motosikletine içkili bir vaziyette binersen :farao: ne olmasını beklersin :jocolor:

Çok yazık...
:pale:

kesınlıkle 1.dereceden cınayetten yargılanmalı hadı evıne gıdıyo motordan ınıncede gormuyomu kız arkadasının olmadığını....ama yeter ya bu kacıncı motor kazası kacıncı olum pazar gunu cesme ıstanbul orası burası bu nedır ya sağdece turkıyedemı bu kadar olumle sonuclanan motor kazası oluyo??? ben bı anlam veremedım ya bızım yollarımız motora uygun deıl ya motorcu arkadaslarımız kardeslerımız lımıtlerı fazla zorluyo yada dıyer surucu arkadaslarımız (4teker ve fazlası) motorculara dıkkat etmıyo... ne dıyelım allah rahmet eğlesın yakınlarına allah sabır versın...motorcu kardesımız dıcem ama o bızden deıl alkollu motora bınmekle bızden olma ozelığını kaybettı hapıste gunlerının cabuk gecmesını dılerım..

Söyleyecek söz bulamıyorum.Bu ve bunlar gibi insanların yüzünden artık motorada binemez hale geldim.Millet motorculara resmen serseri gözüyle bakıyor.Herkese kazasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçki içme kavramının bir suçu yok, bu olay içkiliyken araç sürmekle ilgili.

Eğer insanlığa zararlı şeyler yasaklanacaksa, önce ölümlerde baş sebeplerden olan para ve din yasaklanmalı. Konuyu arkadaşlar yolundan çevirmesin. Tartışma başka zemine gider ve kilitlenir. Bu konuyu uzatmamak için bana cevap veren olursa karşılık vermeyeceğim. (dayanabilirsem).

Son düzenleme:
Dünde alkollü sapığın biri çeşme otobanında iki kişiyi ezdi.Bununla ilgili olarak form da haber görmedim veya atladım bilgisi olan varmı?

İçki içme kavramının bir suçu yok, bu olay içkiliyken araç sürmekle ilgili.

Eğer insanlığa zararlı şeyler yasaklanacaksa, önce ölümlerde baş sebeplerden olan para ve din yasaklanmalı. Konuyu arkadaşlar yolundan çevirmesin. Tartışma başka zemine gider ve kilitlenir. Bu konuyu uzatmamak için bana cevap veren olursa karşılık vermeyeceğim. (dayanabilirsem).

Bu olayın paranın ve dinin yasaklanması ile ne ilgisi alakası var bir anlam veremedim...

ya böyle motorcu değil insan olmaz olsun. o kız da alkollü nasıl motora biniyor niye dur demiyor. insan canı bu kadar mı ucuz. dün de alkollü araç kullanan motorcuyu ezmişti iki üniv öğrencisi genç ölmüştü bugün bu olay. her gün gazetelerde motorsiklet kazalarıyla ilgili ölümlü haberler okumaktan bıktım artık!

maalesef aramızda görüntüsü insana benzeyen böyle ........::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp: mahlukatlar var
inş hak ettiği cezayı alır kızcazın ölüm şekli ise çok acı

alkolun nelere sebeb olabiliceğini görüp bu olaydan ders almalı ölçüyü hiç bir zaman kaçırmamalı

Son düzenleme:
allah belasını versin okuz adamın... Şimdi gazeteyı elime aldım. Anasayfada Manset "İnsanlık Paramparça" Bu hayvan yakalansın bi an oncede.. Biz motorcuların eline verilsin... Parçalayalım bu hayvan herifi...

bu nasıl bi insanlık olmazki hayvan ılsa insan durur bi bakar kardeşim bu adam yalan sölüyo bence cezsını vermeklazım ama bu bayanda haksız sarhoşbş adamın motoruna binilirmi yahu akızım arabaya bile binşlmiyo akılsız kız oda sarhoştabi işte sonuç .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Söylenecek söz yok....Yorum yapamıyorum....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ailesine Allah Sabırlar versinn:( Çok üzücü bir durum. Hiç bir anne babaya bu evlat acısını vermesin. Çok kötü yaaaa parça parça olması.
Millet olarak çok duyarsız olduk yolda ne görsek üstünden eçip gidiyoruz ne olacak bu halimiz.

Bu nasıl bir olaydır böyle :pr::pr:
Eğlenmeye gidip içiyorsunuz sabaha kadar tamam anladık ama motora neden biniyorsun ve bindikden sonrada hangi mantıkla içiyorsun :silent:
Ne kadar içersen iç arkandaki yolcunun yokluğunu fark etmez mi insan :pale:
Hadi motordakiler çok içti , olmaz ya yine de kızın düştüğünü farketmedi diyelim; zavallı kızın üstünden geçen o araçların sürücüleri de mi içkiliydi, onlarda mı farketmedi.:pr: Hiç mi vicdanları sızlamıyor, hiç mi insanlıkdan nasibini almamışlar. Yazık çok yazık. Allah ölen kızın ailesine sabır versin...

bu şerefsiz ne kadar sarhoş olursa olsun hatırlamaması mümkün değil..hatırlamayacak kadar sızan adam motorda kullanamaz..ve gene bu şerefsiz.kızı düşürdükten sonra kız baygınken o halde bırakıp başım belaya girer diye sıvıştı.kaçtı..kız baygınken yol kenarına vs çekse belkide kız şimdi hayatta olacaktı kız kazadan değil üzerinden araçlar geçtiği için ölmüş malesef...eyyyyy sevgili kız kardeşlerim lütfen kiminle arkadaşlık yaptığınıza dikkat edin..böyle ciyeri beş para etmeyenlerle ne çıkın nede için..allah kimseye göstermesin sonuç ortada azan belasını arayan mevlasını bulur..azgın köpek bir cana sebeb oldu..kızada o kadar masum diyemeyeceğim..madem sarhoşsunuz ne işin var arkasında beylikdüzü avcılar dediğin yerden 3 dakikada bir araba kalkıyor..bin dolmuşa git..oda eceline davetiye çıkarmış..yazık hemde çok yazık başkada birşey demiyorum:pr::pr::pr:

Bakın elbette ki hayatta griler vardır.. Fakat ölümle yaşam arasındaki çizgi siyah ve beyaz arasındaki çizgi kadar nettir!

Alkol aldık, eğlendik, kesmedi motorun üstünde alkol aldık..
Başka insanların adını lekelemeden(bu olayda biz motorcuların) intihar etmenin binbir türlü yolu var güzel kardeşim! Başka türlüsünü denesene.. Neden bizi zor duruma sokuyorsun?

Geçen gün bir arkadaşa gene bunu anlatmaya çalışıyordum işte.. O zaman konu kasksız motor kullanmaktı, şimdi alkollü motor kullanmak..

Bile bile lades dememeye çalışın arkadaşlar.. Unutmayın ki ne doğrarsanız tabağınıza, o gelir kaşığınıza!

Hepinize kazasız günler, keyifli sürüşler dilerim.. Kaskınız kafanızda, farınız, zihniniz ve yolunuz hep açık olsun...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar