Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi

Katılım
21 Haz 2007
Mesajlar
2,032
saaaaaaalaaaaaaaaak.......haaaaaaannnnnnnnzzzzzzoooooo.hıyaaaaaaaarrrrrr....serfsssssssiiiiiiiz daha neler neler sayıyorum......bazı kıslarda böyle kansız böyle kanı bozuk herifleri nerden buluyolarsa cık cık cık yyyyyuuuuh beeeeeeee olmaz böyle bişey ama bizim arkadaşda arkasından erkek arkadaşını düşürmüş...:cyclopsan:cyclopsan
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
1 Eyl 2005
Mesajlar
902
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son gazete haberlerinden anladığım kadarıyla düştüğünü fark etmeme olayı yok, bilerek atmış gibi gözükmeye başladı. Neyse polis biraz daha sıkıştırsın, bakalım ortaya neler çıkacak.
 
Katılım
3 Haz 2007
Mesajlar
78
Kazadan önce boğazını sıkmış 10 Ağustos 2007


Şefik DİNÇ/İSTANBUL HÜRRİYET

İstanbul’da motokurye sevgilisi Tufan Bal’ın (29) motosikletinden düştükten sonra yoldan geçen araçların altında kalan Özlem Yolcu’nun (20), olaydan 4 saat önce sevgilisiyle Büyükçekmece Sahili’nde kavga ettiği ortaya çıktı.

Görgü tanığı polisler, "Özlem Yolcu’yu ağlarken bulduk. Sevgilisinin, boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmayınca, çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.

ÖZLEM Yolcu’nun ölümüyle ilgili haberi gazetelerde okuyan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Büro Amirliği’nde görevli polisler İ.G. ile A.A, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak soruşturmanın boyutunu değiştirebilecek önemli bilgiler verdi. Polisler, 7 Ağustos günü saat 23.30 sıralarında, Büyükçekmece sahilinde bir erkeğin bir kadını dövdüğü anonsu geldiğini anlattı.

Bunun üzerine sahile gittiklerini belirten İ.G, ifadesinde, "Özlem Yolcu’yu ağlarken bulduk. Sevgilisi de yanındaydı. Boğazında parmak izleri vardı. Kız, sevgilisin boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmadı. Merkezden GBT’lerini (Genel Bilgi Taraması) sorduk. Bir şey çıkmayınca çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.

Ekipteki diğer polis memuru A.A. da arkadaşının söylediklerini tekrarlayarak, "Kız sürekli ağlıyordu. Şikayetçi olmadı ama ürkmüştü. Erkek de ’5 yıllık arkadaşız. Biraz tartıştık. Arkadaşımı birazdan eve bırakacağım’ dedi. Şüpheli ve aranan kişiler olmadıkları için de biz de uyarıp oradan ayrıldık" diye ifade verdi. Savcılığa "Bir ara motorun bariyerlere sürtündüğünü fark ettim. Ama Özlem’in düştüğünü hatırlamıyorum" diyen Tufan Bal, çıkarıldığı Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı.

yeni konu mu açiym buraya mı ekliym karar veremedim ama forumda yer işgal etmesin istedim
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
21 Tem 2007
Mesajlar
289
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oha ya öküz oğlu öküz adi herif ne kıza nede sana acıyorum sizin yüzünüzden bizimde adımız çıkıyor
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Üst