Sevgili Abilerim Ablalarım Bir Sorum Olacak ??

ben liseyi bitirince bir hyosung gt 250 r almayı düşünüyorum sizce başlangıç olarak nasıl bir motor ve 2. el alırsam nelerine dikkat etmek gerekir,en fazla kaç km olabilir v.b bilgileri istiyorum sizlere şimdiden teşekkür ediyorum :)

Sanıım liseyi en erken 2009 haziran gibi bitireceksin.Şimdiden acelen nedir.O zamana daha iyileri çıkar bakarsın:p

bence direk o motorla başlaman yanlış ben lise 2 deyken yarı otomatik motorla başlamıştım

Sevgili kardeşim, canım ciğerim... sen bi 125'lik ile başlasan daha iyi edersin sanırım.

yzf 250 çıktı sen onu al hayasunk larda kırıan kırma sorunu var haberin olsun

Yamaha yzf R125 cıktı arkadasım..
hyo'ya yakın en yakın motosiklet 250cc katagorisinde ninja 250 var..
Sanırım 2009 hazirana kadar(arkadas liseyi bitirenekadar)
Ninjanın 2. elleri yaygınlasır fakat temizlerin 7-8 milyardan aşşagı olacagını zannetmıyorum..
Bütceyi zorlar yani..

Bence derbi gp1 125 yada cbr 125 düşünmelisin baslangıc için..
(hiç vitesli motor kullanma tecrüben yok ise)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili kardeşim,önce liseyi bitir sonra A2 al,sonra eğitim al sonra gel sana motor öneririz ciğerim acele etme daha çok erken

hepinize tşekkür ediyorum seneye eylül 17 de kursa başlıyorum bide sizlerden bi isteğim olucak hyonun avantaj ve dez avantajlarını smlermisiniz?

he bide bu yzf 250 yaşmış sın serkangencer abim onunda bi fotosu varsa koyarmısın?şimdiden bilgilenmek istiyorum acelem ondan yani motorlar hakkında daha çok şey bilmek istiyorum

msn im dessas_boy@hot abilerim eklermisiniz motorlar hakkında sizlerden bişeyler öğrenirim ?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz siteye baksan nasıl olur?hyo topiğne falan?hı?

Az Araştırma yapsak hoş olur.

Bak ben 91 liyim a2 ehliyetim var Lise 3 teyim.

Ancak bazı tecrubeler yasamadan arastırma yapmadan hala motosiklet almıyorum.

En önemlisi armut piş agzma dus yapmıyorum..

biras araştır forumu dediigmi anlayacaksın arkadaşım ;)

ben liseyi bitirince bir hyosung gt 250 r almayı düşünüyorum sizce başlangıç olarak nasıl bir motor ve 2. el alırsam nelerine dikkat etmek gerekir,en fazla kaç km olabilir v.b bilgileri istiyorum sizlere şimdiden teşekkür ediyorum :)

babanın haberi var mı ? yada şuan kullandığın motor ne??

şuan kullandığım motor mondial zat 150

ben tipini çok seviyorum gt 250 r nin ama tabi performans çok önemli bilmiyorum işte bakıcaz artık iice bilgi toplıcaz birde sıfır fiyatını sölermisiniz sitesi yapımdaymış bakamıyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar