Sevgi üzerine

Motosikleti
Triumph Trident 660
(konu dışına açacaktım dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın)

Sevgi dediğimiz olgu bir takıntı olabilir mi ,bize iyi gelenin kafamızın içinde sürekli onu tekrarlaması ne kadar gündelik hayatımıza devam etsekte meşgüle olsakta zaman geçsede,usumuzun en ufak fırsatta anması bu kesinlikle bir takıntı değil mi ,bilinç olarak farkında olup,yeniliklere yelken açmayı denesekte duygularımız ya da içimizden bir bir parçayı kovalaması bir takıntı değil midir.
Kuvvetle muhtemel ki beynimizin bir takım belirli görevleri olan lobları diğer loblardan daha baskın ve bu bedene ve zihne büyük bir külfet.

Motosikleti
Triumph Trident 660
valla pek bi şey anlayamadım da sabah sabah bu muhabbet yorar şimdi ya... kızıl saçlı güzel kadınlar ve hızlı giden 2 veya 4 tekerlekli araçlar hakkında konuşmak isteyenler dm.
Benim burada genel olarak takılma amacım motosikletler hakkında teknik bilgim yok ancak motosikletli bir topluluğun içinde böyle sizin tabirinizle yoracak muhabbetleri tartışmak

Motosikleti
Ns200 15"
O tutku insana hayatta verdiği en güzel zevk aslında, sevgi bir insanın içini tazeleyen her sabah kalktığınızda neşe dolu kalkmaktır.

Bir şeyi veya kişiyi severseniz öyle mutlu olusunuz, belki hayatımda sevecek bir hanım olmayabilir ama yoklukları üzerine arabalar ve motosikletler ile uğraşmayı severim.

İnsan sevdiği şeyin hayali veya ümidi ile yastığa kafasına koyar, sevdiği bir şeyin hayalini kurarken ya heyecanından uyuyamaz veya huzur dolu uyur gider.

Ama en kötüsüde karşılıksız sevgidir.

Benim burada genel olarak takılma amacım motosikletler hakkında teknik bilgim yok ancak motosikletli bir topluluğun içinde böyle sizin tabirinizle yoracak muhabbetleri tartışmak
simit çay kombosunu yapınca zihnim açıldı dur dur.. daha kahvaltı yapmamıştım ilk yorumu yazarken, şimdi anladım seni. ya şimdi takıntı demek ağır olur, sevgi güzel bir şeydir, takıntı kötü bir şeydir, binaenaleyh sevgi takıntı değildir. bağlılık diyebiliriz bence sevgiye, daha uygun geldi...

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Sevgi takıntıya yakın olsada bence bir takıntı değil, fakat fazlası takıntıya dönebilir.
Sağlıklı bir bireyde bu tarz takıntılar olmaz, olursa bir destek alınması gerekebilir. (Haberlerde görüyoruz sonra)

Orantılı sevgi iyidir, güzeldir, candır. Fazlası işin b.kunun çıkmasına sebep olur.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sevgide bir arıza yok, ama "aşk" dedin mi iş değişir; o insanların kötü gözle bakmadığı bir psikozdur esasında.

Motosikleti
Hero Dash 125
Senin kazada kafa tomografini çekmediler mi? Kafa yanmış senin. :LOL:

Ha bu arada bir tavsiye, bir kadını unutmanın en doğru yolu başka bir kadındır. Bu duruma çare bol bol sekstir. Bol seksli günler dilerim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
(konu dışına açacaktım dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın)

Sevgi dediğimiz olgu bir takıntı olabilir mi ,bize iyi gelenin kafamızın içinde sürekli onu tekrarlaması ne kadar gündelik hayatımıza devam etsekte meşgüle olsakta zaman geçsede,usumuzun en ufak fırsatta anması bu kesinlikle bir takıntı değil mi ,bilinç olarak farkında olup,yeniliklere yelken açmayı denesekte duygularımız ya da içimizden bir bir parçayı kovalaması bir takıntı değil midir.
Kuvvetle muhtemel ki beynimizin bir takım belirli görevleri olan lobları diğer loblardan daha baskın ve bu bedene ve zihne büyük bir külfet.
Ayrıca bu paragrafı aratınca google amca biton OKB linki verdi ya la.

Motosikleti
Hero Dash 125
Love is nothing without fucking diyosun yani 😂

Her zaman fiziken s.kiş olmasa da bazen duygusal fucking oluyor. Bknz. @burak r25 🤣

Mutlaka bir fucking var yani bu işin içinde, ya fiziken ya kalben. 😂

Daha neler derim de forum kurallarına ters düşmeyeyim. 😂 Konu sekste korunmanın önemine kadar gider. 🤣 (Mutlaka korunarak ilişkiye girin)

@burak r25 fiziksel kondisyonunu diri tut yiğidim, işine çok yarayacak. Kalk bilgisayar başından koşu, bisiklet, yürüyüş yap.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi buluşmada birebir uzun sohbet etseydik yandığımı anlardın 🥲
Bu cümle de çok sakat. “Yoksa… “ dedirtiyor insana. 🤣

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Her zaman fiziken s.kiş olmasa da bazen duygusal fucking oluyor. Bknz. @burak r25 🤣

Mutlaka bir fucking var yani bu işin içinde, ya fiziken ya kalben. 😂

Daha neler derim de forum kurallarına ters düşmeyeyim. 😂 Konu sekste korunmanın önemine kadar gider. 🤣 (Mutlaka korunarak ilişkiye girin)

@burak r25 fiziksel kondisyonunu diri tut yiğidim, işine çok yarayacak. Kalk bilgisayar başından koşu, bisiklet, yürüyüş yap.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu cümle de çok sakat. “Yoksa… “ dedirtiyor insana. 🤣
Bunlar için at duruşu yapmak lazım azizim. Hem motora binerken çok lazım. Diğer şeylere de faydası büyüktür. Motor süren herkese tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar