Sesimi Duyan Varmı !

:salut::salut:Bugün 17 Ağustos depreminin 12. yıldönümünü anıyoruz.
Depremi en acı bir şekilde yaşayanlardan biri olarak tüm deprem şehitlerimize Allah (CC) tan rahmet diler,acıları hiç dinmeyecek yakınlarına sabırlar dilerim. Eşimin akrabalarından 100 kişiden fazla yakınını depremde kaybeden biri olarak tüm depremzedelerin acılarını çok iyi anlıyor :salut::salut: Allah(CC)dan bir daha böyle acıları kimseye yaşatmamasını diliyorum.

F54

abi o günleri allah tekrar yaşatmasın sadece bana değil tüm insanlara çok kötü bi 45 saniye'y di

Benim yakınlarımdan ölenler de olmuştu. Tüm dilek ve temennilerine gönülden ıştırak ediyorum. Yüce Allah birdaha yaşatmasın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
17 Ağustos'u merkez üssünde yaşamış biri olarak o günleri unutmak asla mümkün değil. Allah tekrarını göstermesin,depremde kaybettiklerimizin mekanları cennet olsun.

rabbim depremde ölenlere rahmet eylesin.....geride kalanlarada sabırlar ihsan etsin inşallah......

Umarım tekrar böyle bi felaket başımıza gelmez :pale:
Allah ölenlere rahmet eylesin kalanlara da sabır versin

Kötü bi gündü. Ankarada yaşadım depremi , orada bile çok kötüydü heleki merkez üssü. Allah ölenlere rahmet eylesin.

deprem anı deprem sabahı...
adapazarlı biri olarak Allah bir daha başa vermesin....
önlere bifrer fatiha okumayı unutmayalım arkadaşlar....

Moderatör
Kimin akrabasi, esi, dostu ölmedi ki... Allah rahmet eylesin hepsine.

ankarada olmama rağmen uykumdan uyandırmıştı allahtan ölenlere rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum

ankarada olmama rağmen uykumdan uyandırmıştı allahtan ölenlere rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum

Ülkemizin en acı gerçeklerinden ''deprem gerçeği'' maalesef hala tam algılanamamıştır.Topraklarımızın 4/3 ü yıkıcı deprem tehdidi altında olmasına karşın özellikle yapılaşmada hala düzen rant üzerine devam etmektedir.
Zira bulunduğum ilçede belediye meclis üyesi olarak görev yaptığım süre içerisinde en fazla 3 kat uygulanması kararı alınmasına karşın ,benden sonra 5 kata kadar çıkarmışlar.Maalesef bu düzen hemen her belediyede böyle devam ediyor.

Ülkemizde bir uçtan diğer uca, etkileri halen devam eden toplumsal travmaya neden olmuş korkunç bir felaketti. Allah tekrarını yaşatmasın.

Allah (cc) ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.
Şunu unutmayalım ki insanları deprem değil binalar öldürür.
En azından böyle bir depremden sonra ilk defa toplum olarak ders aldıkta;
zemin etüdü, inşaat denetimi gibi şeyler hayatımıza girdi.
Bir daha böyle bir deprem olduğunda (bir gün olacak) daha az zararla atlatırız.

Kocaeli İl Temsilcisi
12 yıl oldu ,

allah tüm deprem şehitlerrimize rahmret eylesin , yurdumuz her ne kadar deprem kuşağında olsada inşallah o günleri tekrar ettirmez...

çok canlarımız hayatını kaybetti, çok acılar yaşadık ,inşallah birdaha yaşamayız ....

yeni başlık açıp kirletmek istemedim
ölenlere allahtan rahmet diliyorum
çok büyük bir üzüntüyle anıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------

1004672_689688624392998_1389592183_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar