Yağ +işçilik aldıkları 40 tl ye kalmadım.
Para var huzur var :salut:
Eğer servisi değiştirip yeni servise de parayı ödedikten sonra kazıklandım mı diye soracaksan hiç zahmet etme, bu servise kazıklanmayı sürdür.
İlk iş olarak kullanma kılavuzunu açıp baştan sona okuyarak periyodik bakım sırasında nelerin yapılacağını ve hangi yağın kullanılacağını öğren, sonra servise bunlar yapıldı mı, neden motoruma 20-40 yağ koydun diye hesap sor.
Yaptıracağın her işin fiyatını önceden öğrenmek, iyi bir müşteri olduğunu gösterir.
Castrol diye bir (tek) yağ yoktur. Castrol'un da çeşitli modelde, çeşitli fiyatta yağı vardır.
sadece yağ değişimi yapmış ise iyi kazıklamış yağ 20tl işçilik 60 tl
koyulabilecek en ucuz en kötü mineral yağlardan birimi koymuşlar. klasik... hava filtresini bile temizlememişlerdir..
4 bakımı 1.5 saat sürdü yani kağıtta öyle yazıyor debrj. Bakımı ,yağ, filtre, buji, 65 tl?Honda ilk bakımda işçilik almıyor sonra çoşturuyor akıl hesabı yapın bahsetiğiniz yağ saten 30 tl adamlar salakmı yer mekan işçi maaşı daha sayamadığım şeylerin parası havadanmı geliyor diyer bakımlarda konu açmayın ilk 30 aldı şimdi neden 150 aldı diye not düştüm buraya![]()
Haklısın arkadaşım. Kabahat seni insan yerine koyup cevap verende. Ama cevap vermeden önce zeka testi yapamıyoruz ki soruyu sorana...
Aklın yok fikrin var hala ne konuşuyosun sen