Servis ücreti normalmi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yağ +işçilik aldıkları 40 tl ye kalmadım.

sadece bu resim açıklıyordur

depositphotos_6428546-Caviar-and-champagne.jpg

16 tl ye satılan motosikletler için üretilen yağ değildir.normal yağların fiyatı o cıvarlarda zaten.:)

Eğer servisi değiştirip yeni servise de parayı ödedikten sonra kazıklandım mı diye soracaksan hiç zahmet etme, bu servise kazıklanmayı sürdür.
İlk iş olarak kullanma kılavuzunu açıp baştan sona okuyarak periyodik bakım sırasında nelerin yapılacağını ve hangi yağın kullanılacağını öğren, sonra servise bunlar yapıldı mı, neden motoruma 20-40 yağ koydun diye hesap sor.
Yaptıracağın her işin fiyatını önceden öğrenmek, iyi bir müşteri olduğunu gösterir.
Castrol diye bir (tek) yağ yoktur. Castrol'un da çeşitli modelde, çeşitli fiyatta yağı vardır.

çok bilmiş konuşmuşsun da o kadar bilinçsiz de değiliz. servis aldığım yer oluyor ve adam da zaten kullanım klavuzuna ve tecrübelerine bakarak işini yapıyor tabiki sordum bende neden 20-40, scooterda onun kullanılmasının iyi olduğunu söyledi yaptırmadan önce fiyatı sormamak hata oldu burda, ben castrolun tek yağı vardı diye bişey de demedim onu nereden türettin onu da merak ettim.castrolun bi sürü çeşidi olduğunu da biliyorum bilmiş arkadaşım, fazlaysa fazla diyip normal ücretini söyleyip önerilerini verip kaybolursun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

sadece yağ değişimi yapmış ise iyi kazıklamış yağ 20tl işçilik 60 tl

yağ değişti hava filtresi temizlendi rölanti yükseltildi frenlere ve motor yağını dökmek için çıkan vidalara parçalara ve frenlere bi sprey sıktı galiba onun da parasını aldı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

koyulabilecek en ucuz en kötü mineral yağlardan birimi koymuşlar. klasik... hava filtresini bile temizlememişlerdir..

neden kötü ,sonuçta castrol kötü yağı olcağını sanmıyorum ayrıca yaz mevsimi içinde 10-40 dan iyi değil mi?

Haklısın arkadaşım. Kabahat seni insan yerine koyup cevap verende. Ama cevap vermeden önce zeka testi yapamıyoruz ki soruyu sorana...

Honda ilk bakımda işçilik almıyor sonra çoşturuyor akıl hesabı yapın bahsetiğiniz yağ saten 30 tl adamlar salakmı yer mekan işçi maaşı daha sayamadığım şeylerin parası havadanmı geliyor diyer bakımlarda konu açmayın ilk 30 aldı şimdi neden 150 aldı diye not düştüm buraya :)
4 bakımı 1.5 saat sürdü yani kağıtta öyle yazıyor debrj. Bakımı ,yağ, filtre, buji, 65 tl?

Çorum İl Temsilcisi
Benim işçiliğe 10 tl alıyorlar. zincir gergi ayarı debriyaj ayarı fren ayarı da cabası. Mondoil ile 25 tl. castrol ile 35 tl

servise gitmeden önce ne yapılacak ne kadar tutar diye sorun ve gittiğinizde lastik havası, fren durumları vs kontrollerini de yaptırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar