Servis ücreti normalmi

Bugün 150 kik socoter rodajdan sonraki ilk bakıma gittim 560 kmde castol 20-40 1 litre yağ konuldu genel duruma bakıldı ve 80 tl aldılar bu bana çok fazla geldi. Sizce normalmi yoksa servis değiştirmelimiyim

sadece yağ değişimi yapmış ise iyi kazıklamış yağ 20tl işçilik 60 tl

Çok fazla ödemişsiniz...

Fiyatını öğrenmeden, iş yaptırmayın..

Hocam tam 1 litre yağ konulduğuna emin misin ? 1.3 1.5 koyduysa haliyle 2 litre parası alacak senden. Yağ filtresi de değişmiştir belki...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
koyulabilecek en ucuz en kötü mineral yağlardan birimi koymuşlar. klasik... hava filtresini bile temizlememişlerdir..

Super Moderator
500 km'deki motosikletin hava filtresi temizlenmez, zira gerek yoktur. Ayrıca 20 / 40 yağa anlam veremedim, neden bu kadar kalın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gidiyorsun yağcıya en ucuz yağ markasından 10-40 alıyorsun 12 lira değişiyorsun bu kadar , çok kafayı yorma yani

açık yağ 20-50 12 tl.Eğer motosiklet yağı koyduysa 10-40 castrol 28 tl daha ucuzu yok.

Aynen bende 35 tl ödedim ipone yağ

Honda ilk bakımda işçilik almıyor sonra çoşturuyor akıl hesabı yapın bahsetiğiniz yağ saten 30 tl adamlar salakmı yer mekan işçi maaşı daha sayamadığım şeylerin parası havadanmı geliyor diyer bakımlarda konu açmayın ilk 30 aldı şimdi neden 150 aldı diye not düştüm buraya :)

Eğer servisi değiştirip yeni servise de parayı ödedikten sonra kazıklandım mı diye soracaksan hiç zahmet etme, bu servise kazıklanmayı sürdür.
İlk iş olarak kullanma kılavuzunu açıp baştan sona okuyarak periyodik bakım sırasında nelerin yapılacağını ve hangi yağın kullanılacağını öğren, sonra servise bunlar yapıldı mı, neden motoruma 20-40 yağ koydun diye hesap sor.
Yaptıracağın her işin fiyatını önceden öğrenmek, iyi bir müşteri olduğunu gösterir.
Castrol diye bir (tek) yağ yoktur. Castrol'un da çeşitli modelde, çeşitli fiyatta yağı vardır.

Honda ilk bakımda işçilik almıyor sonra çoşturuyor akıl hesabı yapın bahsetiğiniz yağ saten 30 tl adamlar salakmı yer mekan işçi maaşı daha sayamadığım şeylerin parası havadanmı geliyor diyer bakımlarda konu açmayın ilk 30 aldı şimdi neden 150 aldı diye not düştüm buraya :)
Nasıl ilk bakımda işçilik almıyor ??

Burdan bir kulanıcı yorumundan edindiğim bilgi ilk bakımda işçilik almıyor ondan sonraki bakımlarda işçilikte alıyor

İlk bakımda müşteriyi korkutmuyorlar ayağı alışsın sonrası malum ::pulp::

Ben motoru ilk 1000 bakımına götürdüm. Işçilik aldılar honda da sonuçta makbuzunu da veriyorlar ödeme yaptığına dair vs... internet aracılığı ile de sisteme işliyorlar . Belki o , bayi ile alakalıdır. Ilk bakim hadi bizden olsun demislerdir. Sonra da garantiyi bozdum zaten :)

Ben motoru ilk 1000 bakımına götürdüm. Işçilik aldılar honda da sonuçta makbuzunu da veriyorlar ödeme yaptığına dair vs... internet aracılığı ile de sisteme işliyorlar . Belki o , bayi ile alakalıdır. Ilk bakim hadi bizden olsun demislerdir. Sonra da garantiyi bozdum zaten :)

O vatandaşın yorumu aklıma geldi 30 tl bakım hemde honda iphone yağ saten 30 tl olunca aklıma geleni iletim

Demek sana kelek atılar hangi bayi yürüyün önden buyurun sıra bozulmasın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar