servis arıyorum ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar 250 lik çin sahibiyim beylikdüzü tarafında ikamet etmekteyim motorumun yağını değişme zamanı geldi gitmişşken periyodik bakımda yapayım diyorum ama bu tarafa yakın bildiğiniz güvenilir tavsiye edbileceğiniz bir servis varmı bana yardımcı olursanız sevinirim ?:rendeer:

bence gidebilirsen sirkeciye bi ugra derim buarada motorun marka nedi? sirkeciye gidersen hem ucuza mal edersin hemde bitamam yaparlar

yuki şu sadece etiketi değişenler varya:bounce:

sirkeci derken:wiinkk: ??

bilmiyorum yukinin sirkecide yeri varmıdır ama çin motorunun dokru orada :) eski bisikletcilerin oralarda olucaklar galiba tam yerlerini bilmiyorum ama sirkecide olduklarına eminim genede bi sorustur

teşekkürler............:cat:

slm arakadaşlar benım matrix im war ama bır turlu tamır ettırebılcek bır servıs bulamıyorum bugun bır servıs buldum we papaz oldum adamla çunku bana dedığı şey ben bıtek kendı sattığım motorlarla ılgelnıyorum senınle uğraşamam bunu dıyen tekay motordur arkadaşlar bılgınıze. bana yardımcı olursanınz gerçekten çok sevınıcem keeway servısı aranıyor!!!!

slm arkadaşlar 250 lik çin sahibiyim beylikdüzü tarafında ikamet etmekteyim motorumun yağını değişme zamanı geldi gitmişşken periyodik bakımda yapayım diyorum ama bu tarafa yakın bildiğiniz güvenilir tavsiye edbileceğiniz bir servis varmı bana yardımcı olursanız sevinirim ?:rendeer:

levent abi çorluya,marmara ereglısıne, marmara gezisindeki 400kusur km yi beraber yaptık ben 2 kez bakıma gıttım sen daha yenımı servıs soruosun ve senın motorun hala benımkını gecıo????????
yarın tophanede anlatcam ben sana servısı:queen: :queen: :queen:

cencola
İLK ÖNCE NERDEN KATILDIĞINI FALAN Bİ YAZSAN DİYORUM BİZDE BİR NEVİ YARDIMCI OLURUZ..

unfortunate
YENİBOSNADA Bİ USTAYA GÖTÜRÜYORUM ŞUAN.. SERVİS OLAYI ZATEN BİR KAOS.. BENCE KENDİ MOTORUNU KENDİN TAMİR ETTİR DAHA UYGUN FİYATA GELİR ŞÜPHEN OLMASIN HEMDE VERDİĞİN PARANIN KARŞILIĞINI ALIRSIN..İSTERSEN TARİF EDEBİLİRİM

avcılarda kuğu diye bir servis varmış ?
neresinde olduğunu bilen varmı ?:wiinkk:

Esenlere yolun düşerse buyur gel yuki servisliği mevcut bizde

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak okmeydanında bi servis var adamlar mükemmel iş yapıyo ayrıca bütün makinelerden anlıyo ben yağ değişimine oraya gittim tavsiye ederim okmeydanı şark kahvesi yanı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar