Serhat Şehir "Edirne"Gezisi

bu gezimiz daha evvel planladık ama hava şartlarının el vermemesi neticesinde bu hafta gerçekleştirdik giderken ve gelirken resmen donduk böyle bir soğuk olamaz edirneyi gezdik karnımızı doyurduk sonra engin abinin köyüne gittik yağmur duası yapılacakmış tamda duanın sonuna denk geldik amin diye bildik selimiye camisini çakmaktepeyi nehir kenarını gezdik lüleburgazda kahve molası ver elini istanbul sağ ve salimen gezimizi gerçekleştirdik

resimlere devam

Resimlere devam

Son Parti

[/QUOTE]

paylaşım için teşekkürler..
güzel fotoğraflar..
avizeye takıldım kaldım uzunca bir süre...

çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz. helal olsun. çok takdir ettim. bizle paylaştığınız için de teşekkür ederiz.

güzel gezi. nasipse ben de bu cumartesi (7 Mayıs) Balıkesir'den Edirne'ye yol alacağım

güzel paylasım gezileriniz hosuma gıdıyor nasıpse bırgun sızı batmana beklerım hasan keyfe getırırım sızı batmanda dolastırırım kıarelerınız hosuma gıdıyor.saygılarımla..

paylaşım için teşekkürler..
güzel fotoğraflar..
avizeye takıldım kaldım uzunca bir süre...

saolun,çok güzel bir havası var selimiye camisinin etkileniyor insan

çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz. helal olsun. çok takdir ettim. bizle paylaştığınız için de teşekkür ederiz.

saolun ben teşekkür ederim

güzel paylasım gezileriniz hosuma gıdıyor nasıpse bırgun sızı batmana beklerım hasan keyfe getırırım sızı batmanda dolastırırım kıarelerınız hosuma gıdıyor.saygılarımla..

saolun teşekkürler batmana gelme işi nasipse o da olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------

güzel gezi. nasipse ben de bu cumartesi (7 Mayıs) Balıkesir'den Edirne'ye yol alacağım

saol,biz çok üşüdük aman dikkat et yolun açık olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşekkürler bende çok görmek istiyorum darısı başıma :)

Çok oldu Edirneye gitmeyeli bu yaz bir edirne yapmak lazım :D Güzel gezi olmuş :D

Mersin İl Temsilcisi
üniversiteyi edirnede okudum ve kaleiçinde oturmuştum. Anılarım depreşti sayenizde.... Tekerinize sağlık :)

güzel gezi güzel fotoğraflar daha ne denilebilir ki elinize sağlık.abi şu yemek olan resimleri görünce varya içim gitti :):)bu gece de üşen geçliğime aç kaldım.yemek resimelri şuan çok ilgimi çekti desem yalan olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar