Şerefsize kaçış yok...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşa geçmiş olsun diyor yaptığınız bilinçli hareketi tebrik ediyor allah beterlerinden saklasın diyorum!!!

kurye arkadaşa geçmiş olsun herkesin başına böle olaylar gelebilir....önemli olan olayları en iyi şekilde yardımlaşarak atlatmak.keşke motora vuran araç kaçmak yerine kurye arkadaşa yardım etseydi...eeeee insanda vicdan olmayınca bunlar oluyor :farao: :farao: :farao:

Aytskal kardeşim duyarlılığın için tebrik ederim, söylenilen ve yazılanlara aynen katılıyorum. Bugün bana yarın sana. Kimin nerde, nasıl, başına ne gelip gelmiyeceğini kimse bilemez.
Yazılanların için de geçen bir konu ve kişileri özetleyen bir sözümüzü de bu arada naçizane hatırlatmak zannımca faydalı olur.
''YÜKSEKTE YER TUTANLAR, AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETDE DEĞİLDİR.''

Öncelikle seni bu davranısından dolayı kutlamak lazım:cat: Bİr insan olarak üzerine düşen görevi yapmışsın:rendeer:

Ama gel gelelim şu 3 insan kılığındaki hayvana:farao: otomobil sürücüsü hakkında konuşmak istemiyorum çünkü moderatörlerden ceza almak istemiyorum:queen: ama su ıkı racıng ci arkadas walla cok ayıp etmısler.Pess diyorum ve neyse onun yerıne ......:queen:

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Ben Artık İyice Bezdim Bu Olaylardan Dün Gözümün Önünde Bir Kaza Oldu Bu Gün Tam Bir Sapağı Dönecekken Adam Üstümden Geçecekti. Durup Küfür Edincede Güldü Geçti İyice Ayağa Düştük Haberiniz Olsun.

bu dayanışma için deki her arkadaşa teşekkür, kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun.

Arkadaşı allah korumuş,çok geçmiş olsun . Bu tür olaylar son dönemlerde çok arttı, kazasız atlatılanların dışında bu tip üzücü olaylarlada sonuçlanabiliyor. Peki neden bazı araç sürücüleri insan hayatını hiçe sayarak motorsikletleri sıkıştırmaktan çekinmiyor? İki gün önce benimde başıma geldi ve kasıtlı olarak bariyerle araç arasında kaldım ve sürücünün tebessümle bana baktığını gördüm. Bu tip ruh hastaları trafikte gün geçtikçe artıyor. Allah yardımcımız olsun ,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar biz motorcuların yolarda işi çok ZOOOR ÇOOK taşıt kullanan diğer şöförler bizi adamdan saymıyor oyüzden vakti zamanında ÖZ soyadlı arkadaşımızın vefatından sonra açılmış olan motosikletleri fak edin adlı topici canlı tutalım canlı tutmanın yanında konuşulanları sanalize ortamdan çıkartıp real faaliyetlerde bulunalım yoksa işimiz yaaşş...

bu arada kurye arkadaşa çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın alayımızı...
Mağdur durumda bir motorcu arkadaşı varken hava basan o düşüncesiz zavallı SS ci arkadaşlara burdan kucak dolusu YUHH SİZE gönderiyorum...
TAMAM...CIZZZTTT....

helal olsun arkadaşlar dawranışınızdan dolayı,gerçek bir motorcu ve insan olarak gerekeni yapmışsınız,tebrikler..kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun.kaçıp giden vicdansız ve insanlıktan nasibini almamış olanlarada diyecek fazla söz yok..

tebrik ederim bir motorcu arkadasımızın yapması gerekende buydu zaten.o racıngcılerın basına gelınce anlarlar.kuryecı arkadasımaza gecmıs olsun diyorum.kazasız belasız surusler cumlemıze

örnek bi davranış sergilemişsiniz

vallaha benim motosikletim yok ama araba kullanırken motosikletli arkadaşları rahatsız etmemeye çalışıyorum trafikte.çoğu zaman yol veriyorum yada öncelik tanıyorum onlara ama genelde dikkat etmiyor insanlar
motorların hacimlerinin küçük olması
onların yolda önemsiz olacağını yada arabaların onların hakkına geçeceği
anlamını taşımıyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kurye arkadaşımıza geçmiş olsun o serefsiz skoda kullanıcısına da yazıklar olsun

kurye arkadaşa geçmiş olsun kazaya sebeb olan taksinin yakalanmasıda sevindirici haber :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar