Sele Kaplama Çok Ucuzmuş (cbf 150- 25 gayme)

4.5 yıllık motorumun selesi oldukça eskimiş ve 2 ağırlık noktasından deforme olup yırtılmıştı...bende arayışlar içine girmiştim...fuarda görmüşsünüzdür...motosay diye bir firma var...bu adamları 2008 yılından tanırım...esenlerdeydi...ağırlıklı olarak motosiklet deri kaplama çanta vs üretimleri vardır...İstanbuldaki tüm kuryeler depo kılıflarını soğuktan korumak için elciklerini diz örtülerini bu arkadaşlardan alır..bende diz örtüsü almıştım halen durmakta...yıldız ticarete falan malı bunlar veriyor...geçen cumartesi yine ezbere esenler otogara gittim...halbuki telefondan aramadım...meğer Şirinevlere taşınmışlar...el mahkum atladık esenlerden şirinevlery yanyola...15 dakikada süper işçilikle eski sele kaplamamın kalitesiyle takılan kalitesini bizzat test ettirmemle ne kadar isabetli bir karar vermiş olduğumu farkettim...

ve 25 liraya bu iş oldu beyler...bence bedava...bu adamlar aslında çapırcı ve crusercilere hitap eden çok ürünleri var...görmeniz lazım...insanın sırf bu yan çanta ve aksesuar seçenekleri yüzünden bi dragstar alası geliyor...

birde vişne çürüğümü açık bordo rengimi depo kılıfı gördüm 30 gaymede o..düz hesap 50 liraya motorumun resmen görüntüsü değişti...fazla reklam yapmak istemiyorum ama sele kaplama veya buna benzer aksesuarlar arayanlar şirinevlerde motomaxın az gerisinde bulabilirler...kendi imalatları...ne ararsanız var..istediğiniz şeyi dikiyor adamlar...tavsiye ederim...

şimdi gelelim fotolara...bu konuyu niye açtım..demin bir kaç arkadaşımdan fırça yedim..ulen benim kırmızı kılıfıma bıdı bıdı ettin kendin gittin kırmızı almışın diye...özellikle reca ederim bu renk kırmızı değil...foto mak belki böyle gösteriyor ama canlı görseniz bayılırsınız...fişne çürüğü veya bordo gibi bişey...hatta videoda koydum...

video için fotoyu veya linki tıklayınız...

...

http://s1086.photobucket.com/albums/j455/metehandro/?action=view&current=SANY0946-1.mp4

...

SANY0919.jpg

SANY0920.jpg

SANY0921.jpg

SANY0922.jpg

SANY0923.jpg

SANY0924.jpg

SANY0925.jpg

SANY0926.jpg

SANY0927.jpg

SANY0928.jpg

SANY0930.jpg

SANY0931.jpg

SANY0932.jpg

SANY0933.jpg

SANY0934.jpg

SANY0935.jpg

birde yan kapak yanındaki grenajın altına girince kenarlar daha şık oldu...fotoda bir kısmı dışarda kılıfın...

SANY0936.jpg

kask rengimle aynı...

SANY0938.jpg

şimdi oldu işte bu fotoda tam yerine oturdu namussuz kılıf...
SANY0939.jpg

SANY0940.jpg

depo kılıf rengi..arkamdaki binanın dış cephe boyasıyla birebir aynı...o renkin karşılığı neyse bilemedim..

SANY0945-1.jpg

SANY0944-1.jpg

SANY0943-2.jpg

eski yamahaları suzukıleri bilirsiniz kros tipleri...motor bi renk sele bi ayrı renk olur hani...onlara benzesin hesabı ayrı bir renk düşündüm sele derisini ama milleti kendimize şeyiyle güldürmeyelim diye vazgeçtim...:p

F54

abi ben eski döşemeciyim bana getirsen ben bedava döşerdim:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
valla kanka bi tane kedi var mekan belledi benim koltuğu gerçiiii çamurlu ayaklarıynan basıyo kerata onun dışında bi zarar vermiyo ama olurda bi gün tırnaklarını bilemeye kalkarsa selemin üzerinde o zaman seni kesin ararım:)

bu arada fişne çürüğü depo koruma güzel olmuş ne oldu depoya pasta çektirdinde kılıfmı taktın ne oldu ??? ? aynı benim motüre benzemiş kafa rengini saymazsak :cherry::p

abi hayırlı olsun güle güle kullan fiyat çok iyiymiş öğrendiğim iyi oldu lazım olursa aklımda bulunsun hem yakında

Metehan abi yüzyüze tanışmadık ama açtığın konulara ve muhabbetine hayranım abi.:) Güle güle kullan.Ya bu motosikletleri ilk alınca komple grenajları kaplayacaksın hem ses gidecek.Hem grenaj eskimeyecek.Eskidimi değiştir deriyi devam...Ayrıca metehan abi koruma demiri civataları pas yapmış abi.:) Bir kutu siyah akçalı ister bu koruma demiri.Kazasız belasız güle güle kullan.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bide para mı veriyorsunuz :p
arkadaşımın kendisi de abisi de motorsu...abisi döşemeci...
selenin eski yüzünü sökmedik...üstüne 2-3 kat daha sünger koyup üstünü suni deri ile kapladık...eskisinden daha da konforlu oldu....:cat:
yumuşacık :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete abi, yılmazı tanıyormusun?

burada koltuk döşemeyi 10a kaplıyorlar ekstra sünger attırıp 15 tl vermiştim eski scooter ımda. ama depo kılıfının üstündeki küçük cüzdan çok tatlıymış. banada lazım öyle birşey inşallah rastlarım öylesine

abi ben eski döşemeciyim bana getirsen ben bedava döşerdim:queen:

abi kavgada söylenmez bu mübarek bayram günü gel git falan ramazanın bittiği nasılda belli oluyor...:queen:

Olmamış gibi bence :pale:

can sıkıntısı agam yav...koy gitsin...:p

valla kanka bi tane kedi var mekan belledi benim koltuğu gerçiiii çamurlu ayaklarıynan basıyo kerata onun dışında bi zarar vermiyo ama olurda bi gün tırnaklarını bilemeye kalkarsa selemin üzerinde o zaman seni kesin ararım:)

bu arada fişne çürüğü depo koruma güzel olmuş ne oldu depoya pasta çektirdinde kılıfmı taktın ne oldu ??? ? aynı benim motüre benzemiş kafa rengini saymazsak :cherry::p

Aga kedilere çiftleşmeleri için doğal ortamlar hazırlamak motorculuğun kaderinde var galiba...:p

eline sağlık abi :cat:

ben bişey yapmadım ki ama para verirken zorlandım orada elime sağlık olabilir...:p

abi hayırlı olsun güle güle kullan fiyat çok iyiymiş öğrendiğim iyi oldu lazım olursa aklımda bulunsun hem yakında

aga fantastik bişey yapacak olursan renk babında hemen uğra...

kask yapmışın :p kılıfta on numare olmuş :)

he..kask vardı takmaya başladım artık...:p

İşçilik güzel :)

evet adamlar kuryelerin tek tercihi...İstanbuldaki kuryelerin alayı bu adamların eline bakıyor iyi mi...

öyle bir adama böyle bir laf oy oy oy:queen:

canı sağolsun yav giderim döşedi döşedi...yoksa ...:queen:

Metehan abi yüzyüze tanışmadık ama açtığın konulara ve muhabbetine hayranım abi.:) Güle güle kullan.Ya bu motosikletleri ilk alınca komple grenajları kaplayacaksın hem ses gidecek.Hem grenaj eskimeyecek.Eskidimi değiştir deriyi devam...Ayrıca metehan abi koruma demiri civataları pas yapmış abi.:) Bir kutu siyah akçalı ister bu koruma demiri.Kazasız belasız güle güle kullan.

hemşo nettin...selam sevgiler yarın Uşağa geçicem sabahtan yola çıkıcam ve Salihliyede uğrayacağım...telini mesajla bıraksana aga geldiğimde seni ararım...anne tarafı salihli baba tarafı uşak...

Mete abi, yılmazı tanıyormusun?

abi 2.kez gidiyorum ama fuarlardan simaen tanırım...ahbaplığım pek yok...

burada koltuk döşemeyi 10a kaplıyorlar ekstra sünger attırıp 15 tl vermiştim eski scooter ımda. ama depo kılıfının üstündeki küçük cüzdan çok tatlıymış. banada lazım öyle birşey inşallah rastlarım öylesine

gerekirse buradan yollarız biraderim ayıpsın...yıldızticaretde var mesela netten alabilirsin...ben 3
0 a aldım yıldız ticaretde 40 gayme...sana gelişi kargoyla 50 olur...haybeye masraf...:p

Motosikleti
mete_han baaa niye bişey yazmadınız...:salut:

bide para mı veriyorsunuz :p
arkadaşımın kendisi de abisi de motorsu...abisi döşemeci...
selenin eski yüzünü sökmedik...üstüne 2-3 kat daha sünger koyup üstünü suni deri ile kapladık...eskisinden daha da konforlu oldu....:cat:
yumuşacık :)

abicim valla es geçmem kimsecikleri ama atlamışım...konuyu açıp kaçıyorum 1 hafta sonra odaklanamıyorum ama bu geri dönüşlerde çok hassasım aga...mutlak cevap yazarım nezaketen...:p uzun yolda ben altıma mini bir yastık alıyorum yoksa totoş hacamat oluyor...mesela 5 günde 2000 km yol yapıcam yarından itibaren...halimi sen düşün...:p

Motosikleti
abicim valla es geçmem kimsecikleri ama atlamışım...konuyu açıp kaçıyorum 1 hafta sonra odaklanamıyorum ama bu geri dönüşlerde çok hassasım aga...mutlak cevap yazarım nezaketen...:p uzun yolda ben altıma mini bir yastık alıyorum yoksa totoş hacamat oluyor...mesela 5 günde 2000 km yol yapıcam yarından itibaren...halimi sen düşün...:p

ben başka şehre motor almaya gıderken totoşum hacamat olmasın dıye yanıma yastık almayı akıl ettım ama otogara gıderken yanıma almayı unuttum :queen:....otogarda satılan yastıklardan almıstım oda nalet koltugun ustunde zırt pırt kayıp kayıp duruyordu sınır ettı benı....mecburen ankaraya kadar totoşu hacamat etmek zorunda kalmıstım...gelır gelmez de döşeme üzerine 3-4 kat sünger koyup yenıden döşeme yapıp totoşu kırtardık....:cherry:

ben başka şehre motor almaya gıderken totoşum hacamat olmasın dıye yanıma yastık almayı akıl ettım ama otogara gıderken yanıma almayı unuttum :queen:....otogarda satılan yastıklardan almıstım oda nalet koltugun ustunde zırt pırt kayıp kayıp duruyordu sınır ettı benı....mecburen ankaraya kadar totoşu hacamat etmek zorunda kalmıstım...gelır gelmez de döşeme üzerine 3-4 kat sünger koyup yenıden döşeme yapıp totoşu kırtardık....:cherry:

aga şimdi uzun yola çıkıcam erken kalkıcam ayıptır söylemesi motorda 8 saat sürekli kesintisiz yolculuk yapmış biri olarak totoş acısını en çok ben bilirim...hiç bir sele asla rahat olamaz bence...ya da benim totoş çok büyük olduğu ve seleye sığmadığı için sıkıntı aslında sele de değil...totoş da...:queen:

tüm ağırlığınızı totoşa yüklüyorsunuz ondan hacamat oluyor totoş. yükün bi kısmınıda ayaklarınıza verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar