Selamun Aleyküm

antepten gelirken bana ne getireceksin getirmessen sana şantaj yaparım haberim olsun mesela ortaköyde saphın köründe vermiş olduğun konser görüntüleri:queen::queen:

baklava kesin gelicek ama sabahın köründe verdiğim konser görüntülerii şantaş sayılmaz ki...niye şantaş olsun o baggio....
hatta o görüntülerii yayınlasan daha iyii olur hızlı bir çıkış yakalarım bestelerim için...:)

Ve aleyküm selam arkadaşım, kazasız keyifli sürüşler dilerim. Hoşgeldin.[/QU

hoş buldum arkadaşım...

Son düzenleme:
valla sadece baklava ile kurtulamassın her neyse sen istanbula gelince bu konuyu hallederiz.
sen babayı kafaya aldınmı sana floryada gördüğümüz o motoru alalım karizmana karizma katalım.
bu arada gelmek içinde acele etme seni çok özlesekte bizim için zor durumda kalma:queen:

valla sadece baklava ile kurtulamassın her neyse sen istanbula gelince bu konuyu hallederiz.
sen babayı kafaya aldınmı sana floryada gördüğümüz o motoru alalım karizmana karizma katalım.
bu arada gelmek içinde acele etme seni çok özlesekte bizim için zor durumda kalma:queen:

evet o motoru alsam iyii olucak ilk artçım da sen olucan ona göre....

evet o motoru alsam iyii olucak ilk artçım da sen olucan ona göre....[/QUOTE

baggio gezi nerde olucak...?

Aleykum selam...

Hoşgeldin sefalar getirdin güzel kardeşim.
Allah gönlüne göre versin insallah. Cemal abinin sözlerinden sonra söylenecek pek bişi kalmamış :)
Hayırlı olsun :rendeer:

bu arada çiçekler için teşekkür etmeyii unutmayayım:wiinkk:

emişşşşşşşşşşşşş nerdesinnn?

emişşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin?? göremedim...
:pr:

Son düzenleme:
gülümseee bu hafta sonu bir kaçamak yap ve gel burhan abiyide kandıralım ağva gezisine hep birlikte katılalım ne dersin.

aramıza hoşgeldin sibel gaziantep mt olarak çok güzel faliyetlerimiz var seninlede tanışmaktan çok memnun oluruz cuma günü toplantıda görüşmek isteriz kendine iyi bak tekrar hoşgeldin:)

aramıza hoşgeldin sibel gaziantep mt olarak çok güzel faliyetlerimiz var seninlede tanışmaktan çok memnun oluruz cuma günü toplantıda görüşmek isteriz kendine iyi bak tekrar hoşgeldin:)

teşekkürlerr ceyhun...aranızda olmaktan mutluyum şu an.
faliyetlerde bulunmak isterim elbette...
toplantı mekanınız neresii?

:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

yazık kafanaa vurma o kadar hayırdır ne oldu?

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin gülümsee
inan burada çok güzel arkadaşlıklar edineceksin
ve özgürlüğü bulabileceğin en güzel yerdesin
sana nice mutlu, güzel, kazasız belasız günler dilerim
tekrar hoşgeldin.

Hoşgeldin gülümseeeee ( kaç e var sonunda :mrgreen: ) .. Motorunu ne zaman almayı düşünüyorsun,aklında var mı bişeyler ? :)

hoşgeldin gülümsee
inan burada çok güzel arkadaşlıklar edineceksin
ve özgürlüğü bulabileceğin en güzel yerdesin
sana nice mutlu, güzel, kazasız belasız günler dilerim
tekrar hoşgeldin.

evet güzel arkadaşlık edineceğimden şüphem yok:)
aynı zamanda hoş buldum teşekkür ederim....
özgürlüğü ve cesareti ilke edinerek yaşayanların sitesii algıladığım kadarıyla ve burda edineceğim arkadaşlıklar sağlam olucak:)bu çok güzel

Hoşgeldin gülümseeeee ( kaç e var sonunda :mrgreen: ) .. Motorunu ne zaman almayı düşünüyorsun,aklında var mı bişeyler ? :)
hoş buldum teşekkürler...
şu an belirsizim bu konuda halaa analiz yapıyorum karar verebilmek için....

acımıyorki :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

:cherry:acımadığıı kesinn arkadaşım da neden diye soruyorum....:)
hoş geldin mi demek bu senin için öyle mi algılamalıyım...:wiinkk:

Son düzenleme:
az önce emis'le görüştüm hafta sonu için birşeyler ayarlıyacaklar. sana çok temiz bir shadow ayarladık beğenirsen kesin alırsında madem baba yeşil ışık yazdı senide chopper ci yapalım ne dersin ??

az önce emis'le görüştüm hafta sonu için birşeyler ayarlıyacaklar. sana çok temiz bir shadow ayarladık beğenirsen kesin alırsında madem baba yeşil ışık yazdı senide chopper ci yapalım ne dersin ??

yahu babam korkuyoo ya napıcam bilmiyorum tehlikelii diye demediğini bırakmadıı....
ama yolunu bulucammm mrk etme
zaten chopper düşünüyorum biliyosun hayırlısıı canım ya....

bu arada pazar sabahı şaşkınla düşmüştünüz dizin nasıl oldu iyimisin

hoşgeldinn gülümsee ,,,,
henüz ben topiğimi hazırlamadımm gerçi ama:)
olsun ben henüz gelmesem de hoşgeldin dediğim yere,,, sen yine de hoş geldinn canımmm....
çünkü sen hep hoş geliyosunn zatenn....
özledim senii şimdidenn :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar