Selamun Aleyküm

kocaman sevgi dolu,cesaretli,yenilikçi,serüvenci bir yürekten merhaba arkadaşlarıma....
yeni başlayan motosiklet sevdamı sizlerle pekiştirmek istedim...
iki şehri (istanbul-gaziantep)deli dolu yaşamaya mecbur kalan ömrü bu iki şehir arasında geçen sibel ben ::pulp::
özel bir alışveriş merkezinde işletme sorumlusuyum,asıl mesleğim muhasebe ::pcgum::
kendimi bildim bileli müzikle uğraşırım en büyük hobim ::music::
insan psikolojisine olan merakım yüzünden yeni kişilikler tanımayı seviyorum.
özetle ifade etmem gerekirse bir takım hayat görüşümü şöyle..:dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları sorulur selamları alınır...
nefes aldığım müddetçe felsefem : 3 günlük dünya acı ve gözyaşıyla tecrube edinerek öğrendiğin hayatı değeriyle yaşa,hiç bir şeyi erteleme(tabi doğrunu iyi seçtiğin müddetçe ve ödün vermeden),sonra yapabilecek zamanı bulamayabilirsin....derim hep
herkes gibi ifade edebileceğim çok şeyler var ama yeter bu kadar :)biliyorum koca bir YETEEER dediniz dimi ::xs22::
burda olmak güzel...

Son düzenleme:
sihtahı ben açayım ...we aleyküm selammmm..aramıza hoş geldin...bil bakalım şimdi benim pisikolojim nasıl:queen:neyse şaka bir yana motosiklet sevdanın artarak devamını dilerim..motorun zeval görmesin:rendeer:

bide kesin ikizler burcu sundur zannedersem yani ,herralde,belki ,nebileyim

Son düzenleme:
aleyküm selam kardeşim..hayat felsenle bu site oldukca uyuşuyor materyal bulmakta zorluk çekmezsin.gözlemleyeceğin okadar olay ve kişi çıkacakki karşına yav burası türkiyemi bunlar yurdum inşanlarımı diye şaşıracaksın..herbirinin ne kadar hümanist bir yapıya sahip olduklarını yaşayarak göreceksin..tekrardan hoş geldin umarım bizimle mutlu olur mutluluk saçarsın..hoşca kal:rendeer:

Aleykum selam...

Hoşgeldin sefalar getirdin güzel kardeşim.
Allah gönlüne göre versin insallah. Cemal abinin sözlerinden sonra söylenecek pek bişi kalmamış :)
Hayırlı olsun :rendeer:

sihtahı ben açayım ...we aleyküm selammmm..aramıza hoş geldin...bil bakalım şimdi benim pisikolojim nasıl:queen:neyse şaka bir yana motosiklet sevdanın artarak devamını dilerim..motorun zeval görmesin:rendeer:

bide kesin ikizler burcu sundur zannedersem yani ,herralde,belki ,nebileyim

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM..
HAYIR İKİZLER DEĞİL KOÇ BURCUYUM KESİN VE NET!

aleyküm selam kardeşim..hayat felsenle bu site oldukca uyuşuyor materyal bulmakta zorluk çekmezsin.gözlemleyeceğin okadar olay ve kişi çıkacakki karşına yav burası türkiyemi bunlar yurdum inşanlarımı diye şaşıracaksın..herbirinin ne kadar hümanist bir yapıya sahip olduklarını yaşayarak göreceksin..tekrardan hoş geldin umarım bizimle mutlu olur mutluluk saçarsın..hoşca kal:rendeer:

SİZİNLE MUTLU OLURSAM MUTLULUK SAÇACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ CEMAL BEY..
TEŞEKKÜR EDİYORUM...

lütfen küçük yazalım yoksa kızarlar :cherry:

sağolasın...
büyük yazıya kızıyolar mı neden ki mrk ettim şimdi...
bak küçük yazıyorum artık:)

Aleykum selam...

Hoşgeldin sefalar getirdin güzel kardeşim.
Allah gönlüne göre versin insallah. Cemal abinin sözlerinden sonra söylenecek pek bişi kalmamış :)
Hayırlı olsun :rendeer:

teşekkür ediyorum.
sizlerle mutlu olucağımdan eminim...

Son düzenleme:
gulumsee.......
sağolasın...
büyük yazıya kızıyolar mı neden ki mrk ettim şimdi...
bak küçük yazıyorum artık

büyük yazınca bağımak ve hakaret gibi bişiy oluyor heralde ondan:queen:

sibelimmmmmm hoş geldin fıstık allaha şükürler olsun sana motoru sevdirebildiysek. söz birdahaki gelişinde benim artçım sen olacaksın bizim şaşkının artçısı olmak başka benim artçım olman başka. bu arada rüzgarı daha fazla kullanmaya çalış sarıldınmı asla bırakma. serseriyide en kısa zamanda sana gönderiyorum umarım bombayı patlatırsın. geçen gün söylediklerim şaka değildi ama yine seni özledik kendine iyi bak sevgilerimle (mehtap :queen:)

hoşgeldiniz sayın meslektaşım...bu sitede motosiklet üzerine çok şey bulacaksınız...

gulumseee forum ortamlarında büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir...

ve aleyna ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatü ebeden ve daimen
hos geldin arkadas

sibelimmmmmm hoş geldin fıstık allaha şükürler olsun sana motoru sevdirebildiysek. söz birdahaki gelişinde benim artçım sen olacaksın bizim şaşkının artçısı olmak başka benim artçım olman başka. bu arada rüzgarı daha fazla kullanmaya çalış sarıldınmı asla bırakma. serseriyide en kısa zamanda sana gönderiyorum umarım bombayı patlatırsın. geçen gün söylediklerim şaka değildi ama yine seni özledik kendine iyi bak sevgilerimle (mehtap :queen:)[/QUO
sen bu mehtap ismini sevdin anlaşılan:)canım dostum özelikle senin sayende motor sevdam başladı biliyosun...bu keşif senin sayende...
çok yakında yi ne ordayım çok özlemicen ....

ve aleyna ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatü ebeden ve daimen
hos geldin arkadas

hoşbulduk sağolasın kasım arkadaşım...

hoşgeldiniz sayın meslektaşım...bu sitede motosiklet üzerine çok şey bulacaksınız...

gulumseee forum ortamlarında büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir...[/QUOTE

bağırmak mı?ooo bilmeden bir hata yapmışım:(
sağolasın bilgin için syriana...

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin .
motorsuz kalma piskolojisine girdigim zamn yardım edersiniz bana sanırırm.
İyi eglenceler:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ve aleyküm selam höşgeldin allah kazasız belasız hoş ve neseli sürüşler nasip etsin hep aramızda olman dileğiyle....

Aramıza hoşgeldin .
motorsuz kalma piskolojisine girdigim zamn yardım edersiniz bana sanırırm.
İyi eglenceler:bounce:[/Q

hoşbuldum...
hiç çekinme arkadaşım motorsuz kalınca pskolog sibel telkinleriyle yanında olucak...:cherry:

ve aleyküm selam höşgeldin allah kazasız belasız hoş ve neseli sürüşler nasip etsin hep aramızda olman dileğiyle....

hep aranızda olucam inşallah hoş buldum....

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
Tekrar aramıza hoşgedin sibel Gaziantep MT olarak falıyetlerimizde senide aramızda görmek isteriz dogru yerdesın özelden mesaj atım sana

görüşmek üzere

antepten gelirken bana ne getireceksin getirmessen sana şantaj yaparım haberim olsun mesela ortaköyde saphın köründe vermiş olduğun konser görüntüleri:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar