- Konu Yazar
kocaman sevgi dolu,cesaretli,yenilikçi,serüvenci bir yürekten merhaba arkadaşlarıma....
yeni başlayan motosiklet sevdamı sizlerle pekiştirmek istedim...
iki şehri (istanbul-gaziantep)deli dolu yaşamaya mecbur kalan ömrü bu iki şehir arasında geçen sibel ben :
ulp::
özel bir alışveriş merkezinde işletme sorumlusuyum,asıl mesleğim muhasebe :
cgum::
kendimi bildim bileli müzikle uğraşırım en büyük hobim ::music::
insan psikolojisine olan merakım yüzünden yeni kişilikler tanımayı seviyorum.
özetle ifade etmem gerekirse bir takım hayat görüşümü şöyle..:dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları sorulur selamları alınır...
nefes aldığım müddetçe felsefem : 3 günlük dünya acı ve gözyaşıyla tecrube edinerek öğrendiğin hayatı değeriyle yaşa,hiç bir şeyi erteleme(tabi doğrunu iyi seçtiğin müddetçe ve ödün vermeden),sonra yapabilecek zamanı bulamayabilirsin....derim hep
herkes gibi ifade edebileceğim çok şeyler var ama yeter bu kadar
biliyorum koca bir YETEEER dediniz dimi ::xs22::
burda olmak güzel...
yeni başlayan motosiklet sevdamı sizlerle pekiştirmek istedim...
iki şehri (istanbul-gaziantep)deli dolu yaşamaya mecbur kalan ömrü bu iki şehir arasında geçen sibel ben :
özel bir alışveriş merkezinde işletme sorumlusuyum,asıl mesleğim muhasebe :
kendimi bildim bileli müzikle uğraşırım en büyük hobim ::music::
insan psikolojisine olan merakım yüzünden yeni kişilikler tanımayı seviyorum.
özetle ifade etmem gerekirse bir takım hayat görüşümü şöyle..:dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları sorulur selamları alınır...
nefes aldığım müddetçe felsefem : 3 günlük dünya acı ve gözyaşıyla tecrube edinerek öğrendiğin hayatı değeriyle yaşa,hiç bir şeyi erteleme(tabi doğrunu iyi seçtiğin müddetçe ve ödün vermeden),sonra yapabilecek zamanı bulamayabilirsin....derim hep
herkes gibi ifade edebileceğim çok şeyler var ama yeter bu kadar
burda olmak güzel...
Son düzenleme: