Selâmün Aleyküm...

Selâmün aleyküm. Ben Zakir Hasan. Bursa'da yaşıyorum. 17 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım. Honda fizy motorum ile aranıza katıldım. Daha önce kymco ck 125 kullanıyordum (ehliyetsiz olarak)... Motosiklet küçüklüğümden beridir en büyük tutkum. Racing motosikletlere çok büyük ilgim var fakat malesef alabilecek gücümüz olmadığı için şimdilik scooter ile yollardayız :) Neyse lafı fazla uzatmıyorum. Herkese iyi akşamlar iyi yolculuklar dilerim. Aranızda daha sık bulunmaya çalışacağım artık :)

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Ve aleyküm selam Zakir Hasan, aramıza hoşgeldin. Bu forumda ehliyeti yeni aldım ve racing kelimelerini aynı cümlede, çinli motorlar nasıl, 100 cc'den hayabusaya geçmek istiyorum gibi mesajlar yazarsan altta kalanın canı çıksın oyunu oynarlar. genellikle haklıdırlar da....

Hoş bulduk :) haklısın zihni abi sıkıntı olmaz ben sadece sevdiğimi belirtmek amaçlı söyledim :) Zaten ehliyeti yeni almış olmam yeni yeni motosiklet sürüyor olduğum anlamına da gelmiyor :) tabi ki siz kadar deneyimim yok ama yavaş yavaş öğreniyoruz işte :) Sadece motosikletin benim için bir tutku olduğunu belirtmek için söyledim :) Şükrü abi sana da teşekkür ederim :) İyi akşamlar dilerim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar