Selamu Aleyküm Arkadaşlar

öncelikle REGAİB KANDİLİNİZ mübarek olsun.aranıza yeni katıldım,bu siteyi daha öncede biliyordum ama bu denli motosiklet sevdalısının bir arada ve her türlü sorunlarını paylaşacak derecede ve ücretsiz olması beni şaşırttı açıkçası,

bugün üye oldum ve motorumuzu stamak için ilan verdim ve daha akşam olmadan 2 mail aldım.bu siteyi kurmakta az çok emeği geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Aleykümselam kardeşim kandilin mübarek olsun, aramıza hoşgeldin...:)

tşk.

böyle birer birer hoşgeldin mesajları gelmesi beni duygulandırdı harbiden bi tuhaf oldum.saolun arkadaşlar

EPRIL' Alıntı:
öncelikle REGAİB KANDİLİNİZ mübarek olsun.aranıza yeni katıldım,bu siteyi daha öncede biliyordum ama bu denli motosiklet sevdalısının bir arada ve her türlü sorunlarını paylaşacak derecede ve ücretsiz olması beni şaşırttı açıkçası,

hoşgeldin arkadaşım. arkadaşlığın ücreti paha biçilemez :rendeer: :wiinkk:

ALEYKÜM SELAM
aramız hoşgeldin, umarım keyifli arkadaşlıklar hatta dostluklar kurarsın, burada
herşey ücretsiz hatta aktiviteler bile )))) eğer istanbuldaysan hemen bi bilet ayırt kendine okan bayülgen programından... aramızda görmek isteriz senide:cat:
HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA
::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
bu tabelayı ciddiye al gerçekten bi süre sonra siteye gelmeden gidemiyorsun netten.. allaha emanet ol görüşürüz sonra...

aramıza hoşgeldin eprilcim bende yeniim ama merak etme çok kolay ısınıosun bu güzel insanlara ::hosgeldi ::jester::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar