Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle REGAİB KANDİLİNİZ mübarek olsun.aranıza yeni katıldım,bu siteyi daha öncede biliyordum ama bu denli motosiklet sevdalısının bir arada ve her türlü sorunlarını paylaşacak derecede ve ücretsiz olması beni şaşırttı açıkçası,
bugün üye oldum ve motorumuzu stamak için ilan verdim ve daha akşam olmadan 2 mail aldım.bu siteyi kurmakta az çok emeği geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN
öncelikle REGAİB KANDİLİNİZ mübarek olsun.aranıza yeni katıldım,bu siteyi daha öncede biliyordum ama bu denli motosiklet sevdalısının bir arada ve her türlü sorunlarını paylaşacak derecede ve ücretsiz olması beni şaşırttı açıkçası,
ALEYKÜM SELAM
aramız hoşgeldin, umarım keyifli arkadaşlıklar hatta dostluklar kurarsın, burada
herşey ücretsiz hatta aktiviteler bile )))) eğer istanbuldaysan hemen bi bilet ayırt kendine okan bayülgen programından... aramızda görmek isteriz senide:cat:
HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA
::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
bu tabelayı ciddiye al gerçekten bi süre sonra siteye gelmeden gidemiyorsun netten.. allaha emanet ol görüşürüz sonra...