Selamlar :))

Selam MT :) Ben Mehmet 22 yaşındayım. Uzun zamandır sitemizi takip etmekteyim ama motorum olmadığı ve hiç motor sürme şerefine erişmediğim için sizlerle tanışmaktan biraz çekinmiştim :) Dün ilk kez bir motor sürdüm (kanuni windy s) ve bu cumartesi inşallah sınavı verdikten sonra A2 ehliyetimi alma hakkımı elde etmiş olacağım. :queen: Bu acemi kardeşinizi de aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum. Herkese kocaman selamlar. :rendeer::rendeer::rendeer:

Hoşgeldin kardeşim. Ktılımcı ve paylaşımcı olmanı diliyorum. Motorun varmş yokmuş çok önemli değil. Buluşmalara da müsait olursan gel yüzyüzede tanışalım

Teşekkür ederim elimden geldiğince buluşmalara katılmak ve en kısa zamanda tanışmak isterim :)

hoşgeldin
dün bir ilki gerçekleştirmişsin
artık hiç vazgeçemeyeceksin

haydi hayırlı olsun

Moderatör
Hoşgeldin Mehmet, en kısa zamanda motoruna ve ehliyetine kavuşman dileğiyle :)

Hoş bulduk dostlar :) Tüm güzel temennileriniz için teşekkür ederim :)

hoşgeldin arkadaşım sınav çok komik ve kolay,bende yrn belgelerimi alıyorum inş salı veya çrş ehliyeti almış olurum...sanada hayırlı olsun şimdiden... :)

Sınavı ben de veririm inşallah. Kolay olduğunu söylemişlerdi ama benim ehliyet için yaz tatilini beklemem gerekecek. Malesef ailem motor sevgimi çok kıskandığı için motor'a karşı: Hele annem... :) Dolayısıyla kendi çabalarımla yavaş yavaş hallediyorum işimi :cherry:

Son düzenleme:
HOŞGELDİN ARKADAŞIM ARAMIZA umarım aileni üzmeden isteklerine kavuşursun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin, ehliyet alacakmışsın kıskandım şimdi:cherry:

Ailemi üzmemek için azami çaba gösteriyorum askon dostum :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar