selamlar

selam arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım 883 custom ile. Hayırlısıyla bu hafta sonu motoru teslim alacağım. Yanlız iyi bir kas istiyorum marka model ve İstanbulda nerden alınır bilgi verirseniz sevinirim.

/Uda

kas için body e gitmeni öneririm:p:p:queen:bu arada hoş geldin ve sanırım yanlış yere açmışsın konuyu:p

iyi bir kas istiyorsan aşiL tendonu güçLendir ve triseps yap derim :p
kask içinse

5010145_400271_msg9050.jpg

MARUSHIN RS- 1 Carbon
1000 gr civarı

bu ara favorim oLuyor kendiLeri :)
suzuki tekaydan aLmıştım ben marushin kaskımı
en ucuz ordamıdır değiLmidir bilmem ama orda oLduğunu biliyorum..
HoşgeLdin aramıza..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ARAMIZA KATILDINA SEVİNDİM HOŞ GELDİN
harley 883 custom gibi bir canavara böyle bir kask yakışır belki rengi senin motorunun rengi ile uyum sağlamaya bilir ama mutlaka renk seçenkleride vardır
nerede satıldına gelince istanbulda nerede bulursun böle bir kask
sanırım burada var :cat:

TT CUSTOM CHOPPER
Yeni Mecidiyeköy Yolu No: 104 / 1 Mecidiyeköy
İSTANBUL / TÜRKİYE
90 (212) 212 57 88

Son düzenleme:
hoşgeldin :rendeer: chopper-delisi arkadaşın önerdiği kask çok yakışır o motorun üstüne :) bir de büyük güneş gözlüğü taktın mı tam olur :) 2006 senesinde bende vardı sportster 883 ancak boyumun uzunluğu nedeniyle satmak zorunda kaldım :) umarım memnun kalırsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
arkadaşlar çok hızlısınız...

cevaplar için teşekkür ederim. TT Customa uğramam gerekiyor sanırım kask epey hoşmuş. Fiyatı nedir yklaşık biliyormusun chopper-delisi?

evet TT customsa uğradım ancak fazla kask kalmamış dükkanda sanki ellerinde kalanları bitiriyor gibiiydiler. ellerinde kalanda yarım kask şeklindeydi vizörlü yoktu. Sanırım başka yerde aramam gerekiyor.Harley Davidson mağazasında satılanlar ise epey pahalı ve model olarak pek hoşuma gitmedi.Sanırım sirkilasyonu fazla olmadığı için motor satıcıları kask gibi butik mallara modellere fazla önem vermiyor. İnternette satılanlarada tam güvenemiyorum kalıbı uyarmı uymazmı.... Chopper delisi varmı o kaskdan başka yerde satatn düştük eline yine :) ?

hoşgeldin. Bir harleyciyi aramızda görmek güzel. Bu arada kaska alırken yarım kask sana ayrı bir karizma katacaktır :cherry: ama uzun yok içinde bir tam kask al istersen. Malum uzun yolda maximum koruma. Yeni motorunda hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar