- Konu Yazar
Arkadaşlar selamlar;
yaza girmeden motor almayı düşünüyorum.
Kısaca kendimi tanıtıp sizden bir motor tavsiyesi isteyeceğim, yardımcı olan olursa çok sevinirim..
Bu arada 125 cc falan tavsiye edeceğinizi tahmin edebiliyorum, asıl öğrenmek istediğim 600cc ile başlayabilir miyim sizce?
Karamürsel/Kocaeli'de yaşıyorum.. Yaş 28, Boy 186, Kilo 90..
Çocukken küçük bionic mobiletim vardı sadece birkaç sene onu kullandım, onun haricinde deneyimim yok..
Tabi 125'lik scooterları falan kullanıyorum şuanda..
Hayalimde Honda Transalp veya Suzuki Vstorm var..
Fakat bunlara varmadan önce küçüklerle vakit kaybetmek istemiyorum..
Sizce bunlarla başlarsam hata mı ederim?
Bana bi yarım saatlik gösterse alacağım kişi basıp gidecekmişim 40 yıllık kullanıcı gibi geliyor
Üstteki 2 motor olmaz derseniz kesinlikle bir de Suzuki Burgman için fikir söylerseniz sevinirim. Bu da 3.cü seçeneğim..
Teşekkürler cevaplayacak arkadaşalra şimdiden..
yaza girmeden motor almayı düşünüyorum.
Kısaca kendimi tanıtıp sizden bir motor tavsiyesi isteyeceğim, yardımcı olan olursa çok sevinirim..
Bu arada 125 cc falan tavsiye edeceğinizi tahmin edebiliyorum, asıl öğrenmek istediğim 600cc ile başlayabilir miyim sizce?
Karamürsel/Kocaeli'de yaşıyorum.. Yaş 28, Boy 186, Kilo 90..
Çocukken küçük bionic mobiletim vardı sadece birkaç sene onu kullandım, onun haricinde deneyimim yok..
Tabi 125'lik scooterları falan kullanıyorum şuanda..
Hayalimde Honda Transalp veya Suzuki Vstorm var..
Fakat bunlara varmadan önce küçüklerle vakit kaybetmek istemiyorum..
Sizce bunlarla başlarsam hata mı ederim?
Bana bi yarım saatlik gösterse alacağım kişi basıp gidecekmişim 40 yıllık kullanıcı gibi geliyor
Üstteki 2 motor olmaz derseniz kesinlikle bir de Suzuki Burgman için fikir söylerseniz sevinirim. Bu da 3.cü seçeneğim..
Teşekkürler cevaplayacak arkadaşalra şimdiden..