Selamın aleyküm tecrübelerinizden çalmaya geldim

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim ben mümtaz yaş 28 bursadanım.

iş gereği takas karşılığında bi arkadaşımızın motorunu aldık kışın piyasa düşüyormuş zor satılıyormuş bilemedik.

motoruda satamadık elimizde kaldı. meretin sesi çok hosuma gitti bikaçkez bindim bu tutkuya kapıldım.

bi arkadaş öğretiyor ufaktan şuan kapalı alanda sürüyorum pazar yerinin içinde kışlık lastik aldım

bir iki ay kadar sıkotur kullandım yalnış yazdıysam kusura bakmayın. Motorum honda marka

Bilgileriniz tecrübelerinizden çalmaya geldim :):):) Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim ben mümtaz yaş 28 bursadanım.

iş gereği takas karşılığında bi arkadaşımızın motorunu aldık kışın piyasa düşüyormuş zor satılıyormuş bilemedik.

motoruda satamadık elimizde kaldı. meretin sesi çok hosuma gitti bikaçkez bindim bu tutkuya kapıldım.

bi arkadaş öğretiyor ufaktan şuan kapalı alanda sürüyorum pazar yerinin içinde kışlık lastik aldım

bir iki ay kadar sıkotur kullandım yalnış yazdıysam kusura bakmayın. Motorum honda marka

Bilgileriniz tecrübelerinizden çalmaya geldim :):):) Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.

Kırmızı alan ddısındakı heryer dogru , yıne dıyorum arkadas bin yahu su motora

HOCAM
KASK 1-2 metre lik bir yere dahi gitsen kafanda olsun ekipmanlari tamamla ehliyet al mutlaka ve alabilirsen egitim al
ve mutlaka bol bol fren calis cevre kosulari ve trafigi okumaya alis

kazasiz surusler dilerim
ASLİNDA ne trafik ne araclar nede MOTORSİKLETLER tehlikeli
tehlikeli olan bilincsiz şuursuz dikkatsiz ve kurallara aykiri hareket eden bizler yani İNSANLAR tehlikeli

arkadaş yaş 36 4-5 sene önce arkadaşların arkasına binerek kapıldım motor sevdasına, şimdi ise neden daha önce başlamadımm diye dert yanıyom, kısmet olmuş bulaşmış sanada bu fırsatı kaçırma, ama bir kaç eğitim almayı da ihmal etme hele ki motor hacmi yuksekse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar