Selam

dikkat ettimde kameraman küfür ediyo orda.. bu videpyu canlı yayındamı verdi bu arkadaşlar valla helal olsun.. yuh yani...

slm. hayırlı akşamlar arkadaşlar herkezin söyledihi kendineinşallah buluşma günü olurda ilk ben gelecehim oraya.birde yüzüme söylesinler bakalım herneyse her canlıyı olduğu gibi sevmek güzeldir.ber herkezi severim olduğu gibi özellikle motor camiyasını not bazı arkadaşlar hala konuşuyor bence bilmeden konuşuyorlar ya bu işte yeniler yada motora binmesini bilmiyorlar
çünkü motora binen her insanda ya bi şov yapmıştır ya bi hareket yapmıştır yapmadım diyen yalan söler tecrübelerime dayanarak konuşuyorum yapmadım diyen yalan söyle
r inşallah görüştüğümüzde uzun uzun konuşuruz
fikir ayrıcalımız varsa geldiğim gibi gitmesinide bilirim
SAYGILARIMLA RÜZGAR HAKAN..................

Selam Dostum aramıza Hoşgeldin...
Siyah yazılı bölümde zaten herşeyi açıklamışsın gerek yok tartışmaya zaten sitedeki çoğu kişi böyle bende ilk zaman ayar oldum çoğuna ama sonra alıştım. herkez kendinden mesuldür.. Bu motosiklete isteyen istediği gibi binmakte özgürdür.. Motosiklet özgürlüktür zaten.. Tutkusu Tekerde Saklıdır...:bounce:

arkadaşlar bugün gine medyaya çıkarsam
rüzgar hakan boğaz köprüsünde tekkeker esti diye
mazeretim var ön lastiğim patlamıştı
janta zarar gelmesin diye tek teker geçmek zorunda kaldım
bilginize arz edilir:):):):mrgreen:

Yavaşşşşşşşşşş :bounce:

eğer baya bi eskisen bu camiada duymuşdur veya bilirsin bi amca vardı adını unuttum eğer tanıyosanda adını sölede bende hatırlıyım 2 köprüyü tek teker geçerdi.. ve bir gün kaskın camı açıkken o tek teker yaptığı köprüde kaskın içine güvercin girmiş ve rahmetli oldu amca yani.. :farao:

Anlaşılan sadece motor kullanmayı değil, espiri yapmayı da bizden öğreneceksin..

apla sen cem yılmazla bi bağlantın varmı veya komedyen felanmısın :rendeer: apla dedik ayıpmı ettik yosam :p

Yavaşşşşşşş :queen::queen::queen:

:cat: :queen::queen::queen: aynen yavaşşşşşşşşşş..
Hata bizde ki sana hoşgeldin dedik..

zorlamı dedirtdik silah dayamadık ya...

Hoşgeldin, biz de seni bekliyoduk.. :queen:

Söylemek gereksiz aslında ama hatırlatmak da fayda var.. Biz senin videonda ki seni, yani senin tarzında adamları pek sevmeyiz... Motoru artistlik yapmak için kullanacaksan, sirke git... :bounce:

İçimde kalmıştı iyi oldu...:bounce:

:queen::queen::queen::cat::cat::cat:

burda vurgulamak istiorum tekteker yapmak ovunulesi birseymiii... birde neden ruzgar hakan diolar size..
:silent::silent::silent:Hadi herkes tek teker dolaşsın o zmn...:queen::queen:

Biraz geç oldu ama hoşgeldin aramıza hakan abi...Motor çalındı biliyorum ama Umarım trafik içerisinde tekrar böyle hareketler yapmazsın VE inşallah en kısa süre içerisinde motorunu bulursun...Bak ben daha gencim kötü örnek oluosun bana:p:p:p:p:queen::queen:

Hakan arkadaş nasıl oldu da anladın çekiştirildiğini, google da mı arattırdın yoksa medya takipe üye mi oldun? :D Bu arada hoşgeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar