Selam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yoğun ilgi karşısında dayanamayıp teşrif etti aramıza :cherry:

Hoşgeldin, biz de seni bekliyoduk.. :queen:

Söylemek gereksiz aslında ama hatırlatmak da fayda var.. Biz senin videonda ki seni, yani senin tarzında adamları pek sevmeyiz... Motoru artistlik yapmak için kullanacaksan, sirke git... :bounce:

İçimde kalmıştı iyi oldu...:bounce:

Paşam seninde yeni avatar süper ötesi olmuş..Çok beğendim..
Hakan'da öyle rüzgar felan deyilince nasıl eser şimdi dedik ama Hoş bir kardeşmiş..

dimi ya videoda rüzgar gibiydi, buraya katılışı meltem gibi munis munis oldu,
üçkağıtçı gazateciler matrix de neoya böcek atar gibi hakanada çekim süresince etkili bi trafik canavarı saldılar herhelde. :)
adam işini yaparken tek teker gitmiyodur eminim

babocan avatardaki resmi ben sadece beğenmiştim sen çok beğenmişsin :) istersen bi şekilde sana yoliim sen kullan ben eski avatarıma döniim , telif falan istemem walla :wiinkk:

ooo rüzgar hakan aramıza hoşgeldin, kaç gündür dilimdesin valla, gerçi pek iyi şeyler düşünmemiştim senin için ama neyse geçmişte kaldı artık:mrgreen: bundan böyle uyanık olup habercilerin tuzağına düşmemeni umarım :)

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin Hakan :cat:
Umuyorum ki bir daha biz motorcuların adını kötüye çıkartacak hareketlerle anılacak işler yapmazsın.Medya bu,para kazanmak için herşeyi yapar,ama biz kendi değerlerimize sahip çıkamazsak en son kızacağımız şey medya olmalı bence..

Neyse,aramıza tekrar hoşgeldin :cat:Umuyorum ki motosiklet tutkusuna iyi katkılarınla da anılacağın zamanlar gelecektir..Bir hatayı,binlerce iyi işlerle unutulur hale getireceğini ve adını iyi işlerle anılır hale getireceğinden eminim.

hoşgeldin rüzgar ((:) bizde arkadaşlarla senden bahsediyorduk ... aaa mahmut hocada kaçmış :mrgreen:

hakan çok merak ettiğim birşey var o kameramanlardan biri hihihihihihihihii diye gülüyorya sonlarda ... sen birebir görmüş birisin o arkadaş hakkında duygu ve düşüncelerini alabilirmiyiz ??? neye benziyordu acaba?????

Söylemek gereksiz aslında ama hatırlatmak da fayda var.. Biz senin videonda ki seni, yani senin tarzında adamları pek sevmeyiz... Motoru artistlik yapmak için kullanacaksan, sirke git... :bounce:

Ağzına sağlık tubiş hanım al bendende okadar Herşeyin bir kuralı var değilmi :cat::cat:

Hoşgeldin Hakan :bounce:

Son düzenleme:
aramıza hoşggeldin arkadaşım :cat:

mevlana ne demiş gel ne olursan ol yine gel :queen::queen::queen:

Hoşgeldin abim de hareketleri lütfen trafiğe kapalı alanlarda yap,çünkü senin düşme riskinden başka,bir çok aile o haberleri görüyor ve kafalarında motosiklet canavarı iyice büyüyor sonra "baba ben motor alacam" diyince başlıyorlar saymaya:salut:

Rüzgar Arkadaş hoşgeldin:rendeer:
benden duymuş olma ama buradakiler varryaaa, acaip laflar ettiler arkandan:p:p Kavgada söylenmez laflar dediler, ben dedim, yapmayın etmeyin, iyi bir arkadaştır, yapmıştır bir ufak hata, özünde süper biridir, bakın buraya üye olsa hepiniz çok seversiniz... falan filan ne dediysem kandıramadım... Onu burada istemezüüük dediler başka şey demediler:pale: Çok fenadır MT ailesi, aile içi şiddete gurban gittin vallah:mrgreen::mrgreen:
Hoşgeldin:rendeer:

slm. hayırlı akşamlar arkadaşlar herkezin söyledihi kendineinşallah buluşma günü olurda ilk ben gelecehim oraya.birde yüzüme söylesinler bakalım herneyse her canlıyı olduğu gibi sevmek güzeldir.ber herkezi severim olduğu gibi özellikle motor camiyasını not bazı arkadaşlar hala konuşuyor bence bilmeden konuşuyorlar ya bu işte yeniler yada motora binmesini bilmiyorlar
çünkü motora binen her insanda ya bi şov yapmıştır ya bi hareket yapmıştır yapmadım diyen yalan söler tecrübelerime dayanarak konuşuyorum yapmadım diyen yalan söyler inşallah görüştüğümüzde uzun uzun konuşuruz
fikir ayrıcalımız varsa geldiğim gibi gitmesinide bilirim
SAYGILARIMLA RÜZGAR HAKAN..................

rüzgar estin yine... hoş geldin aramıza fake falan değilsin dimi :) milletin işi gücü yok çünnkü.

Kalmasın ablacım kalmasın..:queen::queen:
Arkadaşımızda zaten özürünü dilegetirmişti.
Mülaim ve yaşıtım..:cherry:
Rüzgar Arkadaş hoşgeldin:rendeer:
benden duymuş olma ama buradakiler varryaaa, acaip laflar ettiler arkandan:p:p Kavgada söylenmez laflar dediler, ben dedim, yapmayın etmeyin, iyi bir arkadaştır, yapmıştır bir ufak hata, özünde süper biridir, bakın buraya üye olsa hepiniz çok seversiniz... falan filan ne dediysem kandıramadım... Onuburada istemezüüük dediler başka şey demediler:pale: Çok fenadır MT ailesi, aile içi şiddete gurban gittin vallah:mrgreen::mrgreen:
Hoşgeldin:rendeer:
Valla muzafferciğim haklısında şimdi bi arkana bak diyecem..Nasreddin Hoca misali..
Telefonla konuşup gerekli açıklama ve düşüncelerimizi(tüm mt ailesi) sizin adınıza
ben dile getirdim..
Aramızda olmasına sevineceğinizi umut ederekte davet ettim..
Ortada suçlu aranacaksa oda Gazeteci denen şahıslar..

Hoşgeldin abim de hareketleri lütfen trafiğe kapalı alanlarda yap,çünkü senin düşme riskinden başka,bir çok aile o haberleri görüyor ve kafalarında motosiklet canavarı iyice büyüyor sonra "baba ben motor alacam" diyince başlıyorlar saymaya:salut:

Rüzgar hakancığım telefondaki kunuşmamızda sana anlattığım endişelerimizden bir örnek işte yukarıdaki kardeşimin mesajı..
Anne-babalar bu ve bunun gibi haberlere bakarak birçok motosiklet tutkunu gençlerin önüne engel koyuyolar..
Gençlerde ailesinden habersiz yanlış kişilerle sırf motosiklet
hevesine arkadaşlık kuruyolar..:pr::pr:

SAYIN MOTOSİKLET.NET ÜYELERİ BEN BİLDİNİZ ÜZERE MEŞHUR
RÜZGAR HAKAN ZATEN REZİL OLDUK MİLLETE Bİ SİZ GELMEYİN ÜSTÜME:pr:
OGÜNKÜ OLAY ÇOK KARIŞIK VE BU OLAY GAZETECİLERLE ANLAŞMALIYDI
YAPMIŞ OLDUMUZ RÖPORTAJDA Bİ ÇOK EKSİKLİK VAR ŞUDA Bİ GERÇEKKİ YAPMIŞ OLDUM HAREKETLERİ TASFİK ETMİYORUM
HER NEYSE ARKADAŞLAR TANIŞMAMIZ BU ŞEKİLDE OLDU OLSUN AMA SONU GÜZEL OLUR GÜZEL VE İYİ DOSLUKLARIN BAŞLANGICI OLUR İNŞALLAH

meshurr:silent::silent::silent::silent::silent::queen::queen::queen::queen:

hos geldin abi bende meshur 4.latif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar