Paşam seninde yeni avatar süper ötesi olmuş..Çok beğendim..
Hakan'da öyle rüzgar felan deyilince nasıl eser şimdi dedik ama Hoş bir kardeşmiş..
Hoşgeldin, biz de seni bekliyoduk.. :queen:
Söylemek gereksiz aslında ama hatırlatmak da fayda var.. Biz senin videonda ki seni, yani senin tarzında adamları pek sevmeyiz... Motoru artistlik yapmak için kullanacaksan, sirke git... :bounce:
İçimde kalmıştı iyi oldu...:bounce:
Ağzına sağlık tubiş hanım al bendende okadar Herşeyin bir kuralı var değilmi :cat::cat:
Hoşgeldin Hakan :bounce:
mevlana ne demiş gel ne olursan ol yine gel :queen::queen::queen:
Doğruya doğru..Murat'lardan kaçmaz..:queen:O vakit sende hoşgeldin:rendeer:Ağzına sağlık tubiş hanım al bendende okadar Herşeyin bir kuralı var değilmi :cat::cat:
Hoşgeldin Hakan :bounce:
Kalmasın ablacım kalmasın..:queen::queen:Hoşgeldin, biz de seni bekliyoduk.. :queen:
Söylemek gereksiz aslında ama hatırlatmak da fayda var.. Biz senin videonda ki seni, yani senin tarzında adamları pek sevmeyiz... Motoru artistlik yapmak için kullanacaksan, sirke git... :bounce:
İçimde kalmıştı iyi oldu...:bounce:
Valla muzafferciğim haklısında şimdi bi arkana bak diyecem..Nasreddin Hoca misali..Rüzgar Arkadaş hoşgeldin:rendeer:
benden duymuş olma ama buradakiler varryaaa, acaip laflar ettiler arkandanKavgada söylenmez laflar dediler, ben dedim, yapmayın etmeyin, iyi bir arkadaştır, yapmıştır bir ufak hata, özünde süper biridir, bakın buraya üye olsa hepiniz çok seversiniz... falan filan ne dediysem kandıramadım... Onuburada istemezüüük dediler başka şey demediler
ale: Çok fenadır MT ailesi, aile içi şiddete gurban gittin vallah:mrgreen::mrgreen:
Hoşgeldin:rendeer:
Hoşgeldin abim de hareketleri lütfen trafiğe kapalı alanlarda yap,çünkü senin düşme riskinden başka,bir çok aile o haberleri görüyor ve kafalarında motosiklet canavarı iyice büyüyor sonra "baba ben motor alacam" diyince başlıyorlar saymaya:salut:
SAYIN MOTOSİKLET.NET ÜYELERİ BEN BİLDİNİZ ÜZERE MEŞHUR
RÜZGAR HAKAN ZATEN REZİL OLDUK MİLLETE Bİ SİZ GELMEYİN ÜSTÜMEr:
OGÜNKÜ OLAY ÇOK KARIŞIK VE BU OLAY GAZETECİLERLE ANLAŞMALIYDI
YAPMIŞ OLDUMUZ RÖPORTAJDA Bİ ÇOK EKSİKLİK VAR ŞUDA Bİ GERÇEKKİ YAPMIŞ OLDUM HAREKETLERİ TASFİK ETMİYORUM
HER NEYSE ARKADAŞLAR TANIŞMAMIZ BU ŞEKİLDE OLDU OLSUN AMA SONU GÜZEL OLUR GÜZEL VE İYİ DOSLUKLARIN BAŞLANGICI OLUR İNŞALLAH