selam ve saygılarımla

Öncelikle herkese merhabalar. Foruma üye olalı hayli zaman olmasına rağmen kendimi bu başlık altında hiç tanıtmamıştım.
İsmim özgür 28 yaşındayım, ankarada ikamet ediyorum.. 2 ay önce çocukluk hayalim olam motocrossa başlangıç olması adına kuba str 250 aldım. daha önce de mondial kt 125, hyosung gt 250 ve gv 650 motorum oldu. Cross ve enduro motor konusunda pek deneyimli değilim arazide hiç motor kullanmadım. o yüzden tecrübesizliğimi aşmak için ankarada haftasonları kendilerini araziye vuran arkadaşlarla tanışmak ve deneyimlerinden yararlanmak isterim.
saygılarımla :rendeer:

merhaba. ben de 2007de bu siteyle tanıştım ama geçen yıl üye oldum :) yeni motorunuz hayırlı olsun. ortalama 2 yıl sonra 250cc almayı planlıyorum. o yetmemeye başlarsa alacağım motor enduro olacak gibi görünüyor. keyifli sürüşler dilerim...

teşekkürler :) 2 yıllık uzun vadeli planlar yapmanız güzelmiş, ben aklıma estikçe motor ve tarz değiştiriyorum galiba :mrgreen:

teşekkürler :) 2 yıllık uzun vadeli planlar yapmanız güzelmiş, ben aklıma estikçe motor ve tarz değiştiriyorum galiba :mrgreen:

rica ederim. planların sebebi, an itibarıyla yeterli maddi kaynaklara sahip olmamam. maddi boyutu olmasa 200 duke'den 848e kadar koleksiyon yaparım :) sizin free takılmanız da pek hoşmuş canınızın istediği motoru alıp kullanıyorsunuz ne diyeyim darısı benim başıma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar