selam olsun motor sevdalıları

Merhabalar,arkadaşlar ben İstanbul Büyükcekmece'den Ercan 41 yaşında 17 yıldır tır şöförlüğü yapan 17 yaşında bir oğlu olan 21 yıllık evli yıllardır yollarda yanımdan hızla geçen motorları hayranlıkla seyreden,sonunda dayanamayıp kendime bir çelik martian 150 scooter alan bir adamım.kendimi yeterince tarif edebildiysem ne mutlu bana,herkese tekrar merhaba kazasız,belasız,keyifli sürüşler dilerim.

selam genç arkadaş, biz de 60 ında motor aldık, 2 sene kullandım. şimdi bu fuarda değiştireceğim. siz de emeekli olunca bol bol gezersiniz kazasız kullanmanız dileğiyle.

Hoşgeldin complotter.Motorun yaşı yok abicim.Kazasız belasız,dikkatli sürüşler dilerim.Şimdiki motorunla baya bi kilometre yaptıktan sonra daha büyük makina istiyorum diye bağırınmaya başlarsın yakında:cherry:.Zira bünyede bağımlılık yaratıyor kerata.

merhaba amca hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle selametle

Slm Ercan abi hosgeldın yaw bu motor boyle yaw bıraz bıle ıcınde tutku varsa yanından vınnnnnnn diye birisi gecınce kesın ortaya cıkıyo sonradanda solugu motor galerılerınde alıyosun:mrgreen:

neden bilmem küçükken hep kamyon şoförü olmayı isterdim. hoşgeldin abi :rendeer:

bizim bir hoca var adam prof olmuş ama sınıfta tek hayalim tır şöförlüğü yapmak diye bağırıyor :mrgreen:

hoşgeldiniz:rendeer:

hoşgeldin
genç ruhunu taşıyacak aleti bulmuşsun tbrler
fakat T.I.R. dan sonra scoter ile nasıl dönecen ben onu merak ettim
şöyle bi geniş alim falan demee :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar