selam mt ailesi

SELAMLAR SEVGİLER
25.01.2008 cumartesı yanı yarın ehlıyet kursum baslıyor arkadaslar eger olursa alacağım motor türü honda crb 125 kırmızı siyah benım tek hayalim su ehlıyetı ALLAH ın zniylen alıp motorsikletime kawusmak daha yeniyim bu ıslerde acemilerden yani :p baslangıç motorumda crb 125 olacak insalah bilmiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlıs motor sectım ama emınım crb 125 benı utandırmayacak saygılar we sevgilerlen gorusmek dıelgıylen esen kalın kaza sız belasız gunlker sizlerin olsun:rendeer:
İSTANBULDAN sewgilerlen:rendeer:

şimdiden hayırlı olsun iyi bir secim olabılır biraz ustalaşıp öle alsaydın keşke honda falan çunku onun parçası baya pahalı ucuz bişiler al bıraz ustalaş öle iyi motora geç tavsıyem odur ha bu kanıya da yenıyım dedıgın için vardım kolay gelsın

şimdiden hayırlı olsun iyi bir secim olabılır biraz ustalaşıp öle alsaydın keşke honda falan çunku onun parçası baya pahalı ucuz bişiler al bıraz ustalaş öle iyi motora geç tavsıyem odur ha bu kanıya da yenıyım dedıgın için vardım kolay gelsın
tesekür ederim arkadasım forumlarda fılan baya bir arastyırmalarım fılan olmustu ama bu hondayı ılk gorduğümde resmen aşık oldum:queen: görüntüsüde saglamlığıda ön planda parçaları pahalı olabılır ama emınım ınsalah buyuk masraflar cıkarmaz gülü sewen dikenıne katlanır derler ya :) görüsürüz arkadasım

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin :rendeer:

İstediğin motor crb 125 değil yalnız(öyle bir motor yok),cbr 125 :)Heryerde aynı yazmışsın,profilinde bile..
İstediğin motoru iyi bilmelisin :wiinkk:

Ehliyetine ve motoruna (tabi ki korumalara da )biran önce kavuşman dileğiyle :cat:

hoşgeldin arkadaşım inşallah ehliyetini alırsın sonrada moturuna kavuşursun tüm iyi dilkelerimiz seninle:rendeer:

Ehliyetin ve motosikletin şimdiden hayırlı olsun..hoşgeldin aramıza..

iyi bir seçim olur inşallah..
Honda hayat onda....Ben demiyorum..Hondacılar diyo valla.
Onların yalancısıyım...
Hep imrenerek uzaktan uzaktan bakmışımdır Honda'ya...Honda almaya Niyet edemedim bir türlü....

İnşallah iyi seçim olur senin adına paşam..

Hoş geldin mavis_x

bende honda cbr 125 R kullanıyorum çok güzel motor bakımlarını düzenli yaptığın süre hiç başını ağrıtmıcandan emin olabilirsin benm motor 11250 km de ama sanki ilk günkü gibi insallah sende motorunla mutlu ve uzun yollar yaparsın

istedigin gibi bir motor bulur ve alirsin iyi gunlerde kullanirsin umarim.

hepinize çok tesekkür ederim aslında cbr 125 r ama ısde el alıskanlıgı umarım fazla bır problem olmaz gönüller bir olsun :p kazasız bol gunesli güzel günler dilğimlen arkadasların dedıği gibi honda hayat onda :)

hoş geldin
nick in tanıdık geldi biraz:p
:queen::queen: nayır nolamaz :mrgreen: onceden baya bir formu misafir olarak zıyaret edıyordum ama bugün üye oldum nicke gelınce benım sohbet odalarında dewamlı bu nicki kullanıyorum ordan görmüs olabılırsın:rendeer:

istedigin gibi bir motor bulur ve alirsin iyi gunlerde kullanirsin umarim.
sağolasın arkadasım insdalah herkes istediği hedef ettiği motorlarına kawusur bol kazasız günler dileğiylen :rendeer:

Hoş geldin mavis_x

bende honda cbr 125 R kullanıyorum çok güzel motor bakımlarını düzenli yaptığın süre hiç başını ağrıtmıcandan emin olabilirsin benm motor 11250 km de ama sanki ilk günkü gibi insallah sende motorunla mutlu ve uzun yollar yaparsın
önceliklen hos buldum arkadasım evet bakımlarını yapınca dikkatli kullanınca baya bir ömrü warmıs gerçi bu yazdıklarım her motorsiklet için geçerli honda cbr 125 e benim aşkım elini soğuk sudan sıcak suya sokmayacagım :queen:

hoşgeldin arkadaşım inşallah ehliyetini alırsın sonrada moturuna kavuşursun tüm iyi dilkelerimiz seninle:rendeer:
tesekkür ederim arkadasım :rendeer:

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin:rendeer:
ehliyetini ve motorunu alırsın inş
şimdiden hayırlı olsun

Hoşgeldin mavis. Katılımcı ol ama. İlk mesajı atıp burayı unutma... CBR125 çok güzel seçim... Başlangıç motoru filan deme ona, çok güzel motordur. Uzun süre binersin inşallah..

aramıza hoşgeldin iyi eglenceler dilerim ... yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kulanman dileği ile

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşş geldinnn kazasız sürüşler dileğiyle..

Mavis hoşgeldin. Elimde temiz CBR125 var. Hem de tam istediğin renk. Kırmızı-siyah. Gel sana da satayım. Ama önce ben biraz bincem :p

gün geçtikçe çoğalıyoruz. ne kadar güzel. trafikteki sayımız da artıyor bölelikle :) yakıdna ezici üstünlüğe ulaşacağız :) hahahaaaaa:):):)

welcome :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar