selam mt ailesi

tskler arkadaslarım yarın sabah honda bayiğine gitçem ALLAH nasip edrse ve kredi islemlerimi baslatcam heralde bir kaç gün içinde cevabım gelir insalah bu arada ben sirinevlerde ki oto sever adlı honda bayiğinden alacağım motoru yani bu bayii aracılığıylan kredi islemlerimi baslatacağım teb bankasıylan anlasmalıymıs simdi arkadaslar aranızda bu yöntemlen yani motorsiklet bayiği aracılığıylan kredi çeken oldumu eğer olduysa kredi onayınız kaç gün sonra onaylandı simdiden çok çok tesekürlerimi bildiriyoreum arkadaslarım görüsmek dileğiylen:wiinkk::rendeer:

İlk motorumu bayi aracılığıyla kredi çekerek almıştım, 1 hafta içinde onaylanıp motorumu almıştım

inşallah alırsın da crb deil cbr:cat:
insalah arkadasım ya ısde cbr de bazen harflerı karıstırıyorum :)

İlk motorumu bayi aracılığıyla kredi çekerek almıştım, 1 hafta içinde onaylanıp motorumu almıştım

insalah benimde onaylanır onaylancagını bilsem 1 hafta değil 1 ay da beklerim de isde o korkutuyor beni hayal kırıklıgına da uğramak istemiyorum:salut: bilgin için tesekkür ederim arkadasım :rendeer:

Son düzenleme:
oh oh hayırlı olsun yenı motorun...kazasız belasız kullanman dileğiyle...

oh oh hayırlı olsun yenı motorun...kazasız belasız kullanman dileğiyle...
insalah arkadasım ya:rendeer:

bu sabah saat 1o gibi honda bayiğine gittim kredi basvurusu yaptım sordum ne zaman cevap alırım diye dedi bügün alırsınız diye söyledi aksam 5 gibi tekrara uğrayacağım insallah çıkar kredi :salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar