- Konu Yazar
uzun yıllardır bir motor almak sevdası ile yaşıyorum. ne zaman bir makine almaya kalksam ailemi de düşünerek hep araba aldım yada modelini değiştirdim. şimdi ne zaman yanımdan bir motor geçse yada sesini duysam veya bir bayinii önünden geçsem pişman oluyorum neden daha önce almadım böyle bir makineyi diye fakat bu kez ne araba nede ailem gözümde değil yaşım daha fazla ilerlemeden almalıyım, bir motor almalıyım. hep içimde kaldı motor sevdası arkadaşlarımın motorlarına bile binmiyordum bir kez olsun sormadım nasıl vites değiştiriyorsun diye veya başka bir şey anlayacağınız hasret çeker gibiyim.
600 lük bir makine almak istiyorum ama ilk etapta kaldıramam bu yükü diye düşünüyorum. durumum eskisi kadar iyi de değil o yüzden 125 lik bir şey alacağım başlangıç için. 4 gün önce kardeşim beni HONDA bayii ne götürdü yeni bir model çıkartmışlar CBR 125 R diye hani biraz küçük duruyor ama başlamak, öğrenmek için YETMEZ Mİ? ne diyorsunuz?
lastikleri baya küçük değiştirebileceğimizi söyle bayii yani büyüte bileceğiz sonra kapsamlı bir sigorta olayı e tabi eğitim şart
tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
:silent:
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************¿**********************
600 lük bir makine almak istiyorum ama ilk etapta kaldıramam bu yükü diye düşünüyorum. durumum eskisi kadar iyi de değil o yüzden 125 lik bir şey alacağım başlangıç için. 4 gün önce kardeşim beni HONDA bayii ne götürdü yeni bir model çıkartmışlar CBR 125 R diye hani biraz küçük duruyor ama başlamak, öğrenmek için YETMEZ Mİ? ne diyorsunuz?
lastikleri baya küçük değiştirebileceğimizi söyle bayii yani büyüte bileceğiz sonra kapsamlı bir sigorta olayı e tabi eğitim şart
tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
:silent:
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************¿**********************