selam herkese

Forumda kendisini tanıdığım baron985 nickli arkadaşın jinlun 250 maruder motoru var. İkinci el sayfasında. Diğerlerini de bulacaksın. Bu site dışında da bulursun ancak burası aile gibidir.
Yarın sen de motor büyütmek istediğinde kısmet olursa göreceğimiz kadarıyla senin motorunu da tavsiye edeceğiz veye kusuru varsa açık açık söyleyeceğiz.
Burada samimiyet var, yalansız ama güçlü bir arkadaşlık bağı var ki sen de göreceksin bunu.

Ne alırsan al, kazasız sürüşler, stratejii

teşekkür ederim sereye sitede ki arkadaşlar size hocam diye hitap ediyor lafın gelişimi yoksa öğretmenlik hocalık mı yapıyorsunuz?

mete_han merhaba öncelikle bir kaç gündür sana cevaben yazıcam yazıcam hep vaz geçiyorum :pl: cbr 125 i tanımlaman çok kötü hatta küfrederek yazmışsın edeb dışı yazmışsın bundan dolayı seni kınıyorum. ne olursa olsun bu kadar seviyeli arkadaşların arasında bu denli absürt bir kelime kullanmanı çoook yadırgadım. :farao:
nedendir birlmiyorum ama arkadaşlarda bu konuyu görmezden geldi sanırım.
belkide bu arkadaşlar senin diline alışkın ! olabilirler ama ben değilim :pr:

stratejii' Alıntı:
teşekkür ederim sereye sitede ki arkadaşlar size hocam diye hitap ediyor lafın gelişimi yoksa öğretmenlik hocalık mı yapıyorsunuz?

Evet stratejii. Düzce Endüstri Meslek Lisesinde, 25.yılımı çalışıyorum bu sene.

CBR1000RR, Bence CBR 125 çok iyi bir başlangıç motoru..Son derecede kullanımı rahat bir motor..

Bence 250 cc i geçme ilk motorda..

öyseyse size hocam diye bilirim sanırım :)
sabırla :pr: geçen 25 yıl ne güzel valla

stratejii' Alıntı:
mete_han merhaba öncelikle bir kaç gündür sana cevaben yazıcam yazıcam hep vaz geçiyorum :pl: cbr 125 i tanımlaman çok kötü hatta küfrederek yazmışsın edeb dışı yazmışsın bundan dolayı seni kınıyorum. ne olursa olsun bu kadar seviyeli arkadaşların arasında bu denli absürt bir kelime kullanmanı çoook yadırgadım. :farao:
nedendir birlmiyorum ama arkadaşlarda bu konuyu görmezden geldi sanırım.
belkide bu arkadaşlar senin diline alışkın ! olabilirler ama ben değilim :pr:

strateji pardon yaaa....haklısın...bundan sonra sana karşı yazarken daha seçici ve dikkatli olacağım...

cbr ye bundan sonra

KÜÇÜK MOTOR

diye isim taktım....iki harf için senimi kıracağım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar