Selam herkese sag elim alçıda sol elle yazıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar sağ elim arabanın kapısına sıkıştı ve malesef kırıldı :( ve 25 gün alçıda kalıcak malesef.beni ençok üzende havaların bukadar güzel gittiği adana da ben siyah incimle dolaşamıcam 25 günnn. koskoca 25 günn.elimdeki alçı beni psikolojik olarak zaten rahatsız etti bide motoruma binemiyorum ya o da ayrıca beni üzüyorrr.Ama bişi söylim doslarım allah daha beterinden korusun hepimizi ben bunada şükür diyorum.ya daha kötüsü olsaydı ya yatalak olsaydımm.kendinizi bir an öyle düşünün ve hepimiz halimize şükredelim.saglıcakla kalın :)
Haaa son anda aklıma bişi geldi ben şimdi yatalak olmadım dikelek oldum dimi:) :) :mrgreen: hoşçakalın

gecmıs olsun sıkma canını ıyılesınce motoruna atlarsın ve 25 gunun acısını cıkarırsın

geçmiş olsun inşallah siyah incine biran önce kavuşursun

free01çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle:rendeer:

Hemen gaz kolunu ayaklik olarak degistir kullanmaya devam , tabi bu isin sakasi gecmis olsun.Sabah Antalya sahilinden ise gidiyordum bi an gozum denize takildi ne kadar gusel filan diyordum kendi kendime karsidan gelen araci son anda fark ettim. Nerede ise sana katiliyordum yani. Aman arkadaslar yolunuza bakin dikkatli olun herkeze kazasiz belasiz bol motorlu gunler.

Süper Moderatör (BBRR)
geçmiş olsun :rendeer:
sol el antremen yapsın biraz herşeyide sağ elden beklemek haksızlık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostlarımm hepizi ayrı ayrı teşekkür etmek isterdimm ama tek elle olmayacak anlaşılan sizi çok seviyorummm kendinize dikkat edinnn inanaın çok mutlu oldum gelen msj lardan
işte bu yaaaaaa buuuu motor ruhu bu :) iki teker üstünde kalın hep

Kankim,sana ben geçmiş olsun demedim demi:queen: aha şincik deyyom kankim geçmiş olsun cumartesi hava güzelmiş ben kimle gezi yapcem yaf bir iskenderun yaparız diyoıdum ama sen yoksun ben tek gidicem artık vasox un uzun yol tecrübesi ve ehliyeti yok onu götürmiyeceğim.Biraz darılacak ama olsun sağlık önde gelir

geçmiş olsun ya gerçekten çok üzüldüm :salut: en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar